Epideminio lygio problema - kamščiai miestuose (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

admin 2015-11-16 09:17
soki ant dviratuko ir nusisvlipt ant visu kamsciu. 11 km - 40 minuciu. Tokiu tempu minant nesuprakaituoji, todel ir darbe nebuni smirdalius. Beto yra spec kvepuojancios, bet vandeniui ir lietui atsparios aprangos, todel megautis minimu galima praktiskai visus metus.
SPeed_FANat1c 2015-12-25 17:37
post tarybinis. Tai kodel ir vokieciai vairuoja didelius bmw ir mersus? cia parodai savo skoni, isreiski save su savo masina. Net nebutinai ji turi but didele ir prabangi, bet kai tai yra tavo masina, net toks dalyukas- ar tu ja nuplauni, ar vaziuoji purvinas, jau yra saviraiskos forma.
X-log 2015-12-25 22:36
1. ne visi prakaituoja vienodai. 2. Kokiu reljiefu tu cia vaziuoji taip? 3. Jei lietui atspari - automatiskai nekvepuojanti / labai mazai laidi. 4. Kai lyja vargiai pasimegausi - kai akinai uzrasoje negyvai, batai sklidinai pilni vandens o veidas, burna ir visa nugara padengta purvo sluoksniu. 5. Vazinejant slapiu oru ir jeigu dar druskos papilta dviracio preiziurai isvaistysi daugiau laiko, negu kamsciuose sededamas. 6. Kameros keitimas nakti, lyjant, prie 4C yra totalus FUN. 2 metus vazinejau dviraciu, per ta laika sunaudota: 1 remas, 1 priekine sake, 1, priekinis ratas, galine stebule, 3 grandines, 3 zvaigzdziu blokai 10+ kameru (neskaitant lopytu), 1 kelis, pavaru perjungejai jau eina i gyvenimo gala. Ir cia atliekant pastovu mazgu tepima/ valyma.