Ar Lietuvoje įmanoma pragyventi žaidžiant žaidimus? Devyniolikmetis metė mokslus ir darbą, kad tai išbandytų pats

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

unytas 2015-11-21 19:01
tiesai sviesiai pasakisu kad puiku bet man atrodo gerau tevam sedeti an sprando nes dirpti uz minimuma per daug sunku jaunam kol nera patirties. tai tesog sedes prie counter strike ir lauks kol tevelei jam suras darba ir nuves uz rankites. o jei dar kokia panele bus team gal facebooka duos jam
UnstoppGorg 2015-11-21 22:37
Wooow, be zodziu. Atrodo, kad nendartalietis butum.
ktulu 2015-11-22 09:28
Video žaidimai yra toks pat gyvenimo švaistymas kaip ir krepšinis, futbolas ir t.t. Tiesiog pastarieji jau yra gerai finansuojami, o video žaidimai dar laukia savo eilės. Ledai jau pajudėję poroje Azijos šalių, Amerikoj, gal būt kur nors ir Europoj. Lol ir dota2 turnyrai į stadionus sukviečia nemažiau žiūrovų, nei jų ateitų Lietuvoje per pasaulio čempionato finalą Lt vs USA. Kažkada tai ateis ir pas mus ir tų kas bus pirmosios žvaigždės laukia neblogesnė ateitis nei kokio Sabonio. Tie kurie mano, kad tai tik bevertis mygtukų spaudymas nereikalaujantis jokių įgūdžių, turėtų žinoti, kad tai reikalauja nemažiau treniruočiu nei bet kuri kita sporta šaka, tai pat būtina greita reakcijos, strategijos išmanymas ir komandinio darbas.
bahuriux 2015-11-22 16:52
Na taip, jei šachmatai ir šaškės sportas, tai čia dvigubai tiek sportas, nes be startegavimo ir priešininko ėjimo numatymų reikia ir antžmogiškos reakcijos, bei mąstymo greičio.
lindemann 2015-11-22 17:15
Vienas įdomesnių straipsnių, kaip galima užsidirbti iš investicijų į žaidimą: Internet estate agent sells virtual nightclub on an asteroid in online game for £400,000 http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/ ... -400k.html
shift 2015-11-23 01:22
Na niekas ir nesako, kad tam nereikia įgūdžių. Įgūdžių reikia net ir mezgimui ar kokiam nors pvz. langų plovimui, lagaminų nešiojimui viešbutyje. Tik klausimas, kiek tai prasminga, ką tu savo gyvenime su savo veikla sukursi. CS yra tik vienas iš dešimčių tūkstančių žaidimų, kurio 95 proc. visuomenės net nežino.
ktulu 2015-11-23 08:36
Iš principo tą patį kaip ir mėtydamas į krepšį ar spardydamas į vartus kamuolį. Visa tai yra paprasti žaidimai. Tik su vienais žaidimais lavini savo kūną, o su kitais protą. Prasmės abejuose yra tik tiek, kiek jie yra finansuojami ir kiek iš jų gali uždirbti žaidėjai ir rėmėjai. Jeigu yra kas vienus ar kitus žaidimus žaidžia, o tuo labiau, jei yra tokių kam patinka juos stebėti, greitai atsiras žmonių čia matančių verslo nišą.
Z1pp4 2015-11-23 12:02
come f*king on zmogau!!!
m4nkind 2015-11-23 19:25
CS yra vienas is trijų zaidimu kuri zino kiekvienas jaunas zmogus. CS, Lol ir Starcraft yra savo kategorijose populiariausi zaidimai. Visi vyrai kuriem bent 40 metu zino kas yra tas CS. Jei smegenis turi ir meti losti CS daznai gali isimulinti i ta pacia E-sports veikla. Pinigai ner milziniski bet nors darai kas patinka ir uz tai pinigus gauni. As pats starcaft 2 palosiu, belenka atiduociau jei vietoje savo dabartinio darbo po pasauli galeciau keliauti ir zaisti. O kas nebezaidzia daznai komentatoriumi ar treneriu tampa.