„Apple“ staigmenos – ką kompanija parengė šį kartą?  (2)

Šaltinių teigimu, „Apple“ kompanija jau greitai ketina pristatyti kelias svarbias naujienas. Ji tai padarys kovo mėnesį vyksiančio renginio metu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Yra žinoma, kad „Apple“ planuoja pristatyti antrosios kartos „Apple Watch“ išmanųjį laikrodį ir mažesnį, 4 colių įstrižainės ekraną turinį „iPhone 6C“ telefoną.

Naujasis laikrodis bus plonesnis ir turės ilgiau veikiančią bateriją, o prekyboje turėtų pasirodyti iki balandžio mėnesio, rašo Dailymail.co.uk.

„Šiuo metu „Apple“ planuoja 2016 metų kovo mėnesio renginį, kuriame pristatys antrosios kartos „Apple Watch“, – nurodė Markas Gurmanas iš „9to5Mac“. Anksčiau jis ne sykį pateikė tikslias prognozes apie būsimus šios kompanijos pristatymus.

„Taip pat kompanija kuria naują „iPhone 6C“ su 4 colių įstrižainės ekranu, kuris taip pat turėtų būti pristatytas šiame renginyje“, – pridūrė M.Gurmanas.

Anksčiau Korėjos žiniasklaidoje buvo pasirodę pranešimų, kad naujos kartos laikrodžio dydis, dizainas ir ekrano raiška turėtų likti panaši, kaip šiuo metu parduodamo „Apple Watch“. Visgi kiti šaltiniai prognozavo, kad laikrodis turės naujų funkcijų, bus plonesnis, turės ryškesnį OLED ekraną ir net priekinę kamerą „FaceTime“ vaizdo pokalbiams ir asmenukėms.

Mažesnė biudžetiniu vadinamo „iPhone 6C“ versija, skelbiama, turės įvairių spalvų metalinius rėmus, tačiau „3D Touch“ funkcijos, kuri fiksuoja paspaudimo stiprumą, jame nebus.

Telefone veikiausiai bus įdiegtas A9 procesorius, jis palaikys „Apple Pay“ mokėjimus, o vaizdo kameros prilygs „iPhone 5S“ (8 mln. tšk. gale ir 1,2 mln. tšk. priekyje).

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(14)
(20)
(-6)

Komentarai (2)