Nevyniojant į vatą: naujajai Lietuvos ginkluotei dalis Rusijos tankų – tarsi skardinės dėžutės (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

ISG 2015-12-31 19:44
Uodui, nelygink soviniu su raketa. Kai saudai automatiniu rezinu kulkos naudojamos kaip zirniai. Daar daar galima butu lyginti nebent su snaiperio soviniais. Nes praktiskai visada snaiperiui uztenka vieno suvio vienam taikiniui. Javelin kaip snaiperis naikinantis tankus.
Arns 2015-12-31 19:53
Šiaip jau ponas kultūringasis, turėtum žinoti, kad kuo didesnis svoris ir didesnis greitis, tuo būtu didesnis poveikis smūgio vietoje. Iš vis nepanašu jog suprantate apie ką pats bandote šnekėti.
ISG 2015-12-31 20:05
Taip, del to jeigu paleisi 120mm sviedini is tanko prikimsto vatos, ir kita 80mm sviedini paleisi is didingojo usa tanko, padariniai gali buti lygiai tokie patys, nors mm ir skiriasi. Skiriasi ir sviedinio konstrukcija. Ta tau ir bando pasakyti patriotiskai nusieike broliai lietuvaiciai. O tu, niekingasai rusijaus mesijau su veltine kepure, linkiu nesdintisnis cia. Dar linkiu gauti per veida nuo lietuvio nacionalisto. Gal tada pajusi lietuvos smugio jega savo veidu.
rock2400 2015-12-31 20:06
Nesupratau ką norėjai parašyt
Arns 2015-12-31 20:09
Man regis perdozavai vatos, kad nuo rimtų argumentų perėjai prie kažkokių įsivaizduojamų kovų.
ISG 2015-12-31 20:17
Kokiu tau argunetu reikia, vatnike tu? Nei tu nei as negalim pateikti jokiu argumentu, nes nei tu nei as nesaudem is javelinu, nedalyvavom ju kurime, nedalyvavom pratybose, nematem kaip veikia. Mes galim tik spelioti. Bet pasakyk man. Noretum atsidurti tanke i kuri nusitaikes javelinas? As verciau buciau kitoje puseje
Arns 2015-12-31 20:30
Lygiai taip pat galima klausti, ar labai norėtum su jevelinu miškely slapstytis kai judės dešimtys tankų, šarvuočių, kauks artilerija, skraidys lėktuvai? Aš kalbu apie video, jevelinas neturi jokios galios taip išnešioti tanko kaip įkeltame video. Žvelgti į istorinius mūšius verta vien todėl, kad tankus išdrasko sprogimo bangos/smūgio suaktyvuoti tanko sviediniai. Nei per Irako, nei per kitas panašias kovas, tankų taip nesudraskydavo. Išvada kokia? Kliautis tokiu video visiška klaida. Jei nepradėtum savo įsivaizduojamų kovų su visais įžeidinėjimais, kaip žmonės, argumentais, galėjome išsiaiškinti. Bet gi žinoma, "partizanams" be mūšio pripažinti klydus - gėda.
ISG 2015-12-31 20:32
Atsiprasau
Instruktorius 2016-01-01 09:40
https://www.facebook.com/neitiketinifak ... =2&theater Arnai ? tai gal mums isstoti is NATO ir ES ? nebepirkti tu javelinu ir geriau jungtis i eurazijos sajunga ir musu saugumu pasirupins rusija ? Ka pasiulisi?
Talkatif 2016-01-01 15:13
Įdomu kokie dabar komentarų įkainiai taip naftai ir rubliui kritus. Spėju numušė kainas, kad taip padidėjo jų srautas.
Arthuras 2016-01-01 18:09
Čia yra dar vienas straipsnis, kuris tik įrodo, kad propaganda plaukia ne tik iš Rusijos, bet propagandos mašiną esame užkūrę ir patys.
Evalldas 2016-01-02 12:24
Sviediniai veikia komuliatyviniu principu, net AT4 HEAT granatsvaidžio 84mm kalibro sviedinys nesunkiai pramuša 40cm plieno sluoksnį, Javelin yra kur kas galingesnė ir modernesnė technologija, geriau sėdėčiau krūme, pažystamam miške, nei tanke priešo teritorijoj, kur tave bet kuriuo metu gali iškepti gyvą, nes nebe tie laikai kai tanke sėdėt yra saugu
Arns 2016-01-02 14:15
Matyt pamiršai apie infraredus. Ne tik kad jau bene visos kovinės technikos tuo aprūpintos, bet ir dronai sėkmingai gali padėti išaiškinti kas kur slapstosi.
Tankų mėgėjas 2016-01-04 10:05
Nesu Rusiškos technikos (juo labiau Rusijos) gerbėjas ir labai džiaugiuosi dėl Lietuvos kariuomenės stiprinimo perkant naują ginkluotę. Tačiau, kaip besidomintis tankais norėčiau padaryti pastebėjimą: vaizdo įraše parodytas rusiško/ sovietinio tanko sunaikinimas prilygsta palyginimui, kaip arabų ristūno lenktyniavimas su hipodrome su trakėnų žirgu (jam stovint). Norint pažiūrėti, koks Javelino naudingumas reikia vertinti ne tik koks šarvų storis, o kokias apsaugas priešas naudos karo metu? ir koks mūsų karių kovinis pasirengimas bei psichologinis nusiteikimas. Antra parašymas, kad turime 300 raketų, tai dar nereiškia, kad pataikymas bus šimtaprocentinis. Duok dieve, kad kiekvienas prieštankininkas bent kartą būtų iššovęs iš Javelino. Man pačiam teko šaudyti iš Carl Gustav 2 ir po ilgų treniruočių su simuliatoriumi (šaudant su šoviniais) teko atlikti tris šūvius (prieštankinėmis raketomis) į taikinius iš minėto ginklo. Patikėkit manęs rezultatai nedžiugino. Daug kas priklauso nuo psichologinio ir kovinio parengimo. Susisteminant viską, jei numušime su turimomis raketomis bent pusę ir tai rezultatas .... nusipirksime daugiau ir viskas bus ok. Sėkmės mūsų kariams