Televizorių tobulėjimas atsitrenkė į turinį: LG nusprendė nesitaikstyti ir imasi rimto iššūkio  (5)

Per pastaruosius kelis metus televizoriai pasikeitė ne tik išoriškai. Juose taip pat atsirado daugybė įvairių naujų funkcijų (pavyzdžiui, Smart TV). Tačiau televizorių gamintojai neketina sustoti. Laukiama, jog televizoriuose plėsis HDR turinio palaikymas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ši technologija leis padidinti spalvų kontrastingumą ir perteikimo tikslumą ir tuo pačiu vaizdą darys dar realistiškesnį. Problema ta, kad HDR reikalingas atitinkamas turinys, kurio kol kas nėra pakankamai daug. „LG“ kompanija planuoja pakeisti šią situaciją. Gamintojas jau pranešė apie bendradarbiavimo su stambiais TV turinio teikėjais ir transliacijų platformomis, tokiomis kaip „Netflix“ ir „Amazon“, pradžią. 

Naujieji „LG“ televizorių modeliai, kurie pasirodys rinkoje 2016 metais, palaikys HDR. Be to naujienose bus pritaikyta pažangi technologija, užtikrinanti ryškesnį ir didesnio kontrastingumo vaizdą.

Be naujo televizoriaus su 8K ekranu, „CES 2016“ renginio metu gamintojas taip pat pristatė kelis OLED technologijos modelius su 4K ekranais. Naujųjų televizorių modelių ypatybės – HDR palaikymas ir nauja „webOS“ platformos versija, siūlanti naudotojams dar platesnes funkcines galimybes.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Varlė.lt
Varlė.lt
(15)
(15)
(0)

Komentarai (5)

Susijusios žymos: