„Apple“ atšaukia pavojingus kroviklius: pasitikrinkite, ar jūsiškis yra sąraše  (0)

„Apple“ nustatė, kad dviejų kontaktų „Apple“ kintamosios srovės sieninių kištukų adapteriai, skirti naudotojams žemyninės Europos dalies šalyse, Australijoje, Naujojoje Zelandijoje, Korėjoje, Argentinoje ir Brazilijoje, nors ir labai retai, gali lengvai sulūžti ir tapti pavojingais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šie sieninių kištukų adapteriai nuo 2003 iki 2015 m. buvo pridedami prie „Mac“ ir kai kurių „iOS“ įrenginių, taip pat įtraukiami į „Apple World Travel“ adapterių rinkinius.

Naudotojų saugumas visada buvo svarbiausias „Apple“ prioritetas, todėl visus minėtus sieninių kištukų adapterius nuspręsta nemokamai pakeisti naujais, kitokios konstrukcijos adapteriais. Klientai raginami pakeisti minėtus komponentus, kaip nurodyta toliau.

Pastaba: kitų sieninių kištukų adapterių naudotojai, pvz., iš Jungtinių Amerikos Valstijų, Jungtinės Karalystės, Kinijos ir Japonijos, taip pat „Apple“ USB maitinimo adapterių naudotojai šioje programoje dalyvauti negali.

Išsiaiškinkite, kokį sieninio kištuko adapterį naudojate

Palyginkite turimą adapterį su pavaizduotais paveikslėliuose. Netinkamo sieninio kištuko vidinėje angoje, kur jis jungiamas prie „Apple“ maitinimo adapterio, yra 4 arba 5 ženklai ar visai jų nėra. Naujos konstrukcijos adapterių angoje užrašytas 3 raidžių regiono kodas (EUR, KOR, AUS, ARG arba BRA).

Keitimo procesas

Turimą adapterį (arba kelis) pakeiskite vietiniame įgaliotame „Apple“ klientų aptarnavimo centre. Vykdant keitimo procesą teks patikrinti turimo „Mac“, „iPad“, „iPhone“ arba „iPod“ įrenginio serijos numerį, todėl iš anksto jį išsiaiškinkite. Įrenginio serijos numerį išsiaiškinti visiškai paprasta. Tai galite padaryti čia.

Komponentus su defektais norintys pakeisti „World Travel“ adapterių rinkinį įsigiję klientai turi pasinaudoti kuria nors iš nurodytų galimybių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: alfa.lt
(6)
(0)
(6)

Komentarai (0)