CANON: mūsų geriausiu profesionaliu veidrodiniu fotoaparatu bus įmanoma fotografuoti visiškoje tamsoje

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Marius.brn 2016-02-04 07:47
Kaina - siela velniui.
bahuriux 2016-02-04 10:16
Aš gal biški žalias toj srity, kam toks dalykas, kaip veidrodis išvis reikalingas skaitmeniniam fotike, jei ten yra normalus viso kadro (spėju didelis) jutiklis? Ar tik tam, kad parodyti fotiko kilmę ir lupti pinigus iš snobų? Suprantu senais laikais, kai fotikai būdavo juostiniai, juose buvo veidrodis tam, kad parodyti vaizdą į akutę, kai fotkini veidodis pasikelia apšviečia juostelę ir vėl nusileidžia su skirtingu išlaikymu aka ISO. Bet dabar vaizdas išvedamas į lcd ekraną realiu laiku, tai išvis kokia tų veidrodžių prasmė?
Creatium 2016-02-04 10:46
Nemačiau profesionalo, kuris naudotų ekraną fotografuojant (t.y. žiūrėtų ne pro akutę).
- 2016-02-04 10:59
Laikas. Tavo „realiu laiku“ lemia tai, kad kai tu LCD pamatai susifokusavusį vaizdą ir mygi knopkę, realybėje fotoaparatas jau bus praradęs fokusą. Fotografuojant žmones, kai tarp tobulos veido išraiškos ir išsivėpusios baidyklės yra tik milisekundės, tai ypač juntama.
HardAxe 2016-02-04 11:06
yra profesionalų, kurie naudoja LCD, tiek korpuso tiek primontuojamus. Viskas prikaluso nuo situacijos. Šiaip akutė geriau veikia tamsoje, nėra vėlavimo, fokusavimo sistema (jei neklystu) būna išdėstyta atskirai nuo matricos bei nenaudojama matrica nekaista, o kuo ji vėsesnė, tuo mažiau triukšmo.
Audrius 2016-02-04 11:31
Mastai logiskai! Veidrodiniai fotikai yra didesni, sunkesni ir triuksmingi ir anksciau ar veliau jie isnyks. Sony jau pristate 42 mega pixeliu skaitmenini fotika be veidrodzio-kol kas atsiliepimai apie ji labai geri. Tik laiko klausimas kol ir kiti taip prades daryt. Kam idomu fotikas vadinasi: Sony Alpha 7R II‎
kestutisz 2016-02-04 12:14
Labai jau kategoriškai. Kiekvienas produktas turi savo nišą, savus privalumus ir trūkumus. Kol nėra dar geresnio sensoriaus tol va tenka problemas spręsti mechaniškai. Va pvz aparatas straipsnyje mechanines užuolaidas judina daugiau nei dvigubai greičiau nei veikia elektroninės minimo sony (14 fps prieš "tik" 5) - vadinasi vis dar yra žymių problemų su vien elektronika, kitaip na niekas nesivargintų tokia juvelyrika užsiiminėti ir tiesiog štampuotų vien sensorius su objektyvais.