Tai bent akcija! „Samsung“ nemokamai dalina savo telefonus (Video)  (4)

To dar nebuvo: kompanija „Samsung“ nemokamai dalina telefonus „Galaxy Note 5“ turistams, atvykusiems į Pietų Korėją. Maža to, telefonuose jau yra SIM kortelė, taigi šalies svečiai dar gali ir nemokamai bendrauti bei naršyti internete.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Akciją „Enjoy Mobile Korea“ (liet. mėgaukis mobiliąja Korėja) sugalvojo „Samsung“, Korėjos turizmo organizacija ir mobiliojo ryšio operatorius „SK Telecom“, skelbia Techtimes.com.

Kiekvieną savaitę 250 laimingųjų, atvykusių į Inčono tarptautinį oro uostą nemokamai gaus „Galaxy Note 5“ išmanųjį, kurį galės išbandyti penkias dienas. Juose bus įdėta SIM kortelė, kuri leis neribotai skambinti, rašyti SMS ir išnaudoti 1 GB mobiliųjų duomenų.

Kokia iš to nauda „Samsung“? Kompanija viliasi, kad telefoną išbandę vartotojai liks juo sužavėti ir, pasibaigus kelionei, nuspręs įrenginį įsigyti. Be to, didelė tikimybė, kad telefoną ir paslaugas nemokamai gavę vartotojai apie tai pasigirs savo draugams, o tai – puiki kompanijos ir šalies reklama.

Telefonai nemokamai bus pradėti dalinti vėliau šį mėnesį, o šioje akcijoje norintys sudalyvauti turistai turi iš anksto užsiregistruoti Korėjos turizmo organizacijos tinklalapyje.

„Galaxy Note 5“ Lietuvoje nėra prekiaujama. Šis telefonas turi 5,7 colio įstrižainės QHD raiškos ekraną, aštuonių branduolių „Exynos 7420“ procesorių, 4 GB operatyviosios atminties, 16 mln. tšk. raiškos galinę ir 5 mln. tšk. raiškos priekinę kameras, 3000 mAh talpos nekeičiamą bateriją.

Išskirtinis jo bruožas – „S Pen“ rašiklis, leidžiantis įrenginį valdyti patogiau.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(11)
(10)
(1)

Komentarai (4)