Taktinio karinio žaidimo išvada: NATO pajėgos Baltijos šalyse būtų sutriuškintos per 3 paras

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

hamann 2016-02-07 19:28
Pult aišku nepuls. Bet jei užpultų, įdomu kiek laiko išlaikytų pabaltį okupacijoje. 6mėn? 12? Turint omenyje dabartinę rusijos ekonominę buklę, jaučiu, po ES ir NATO narių okupacijos, net ir ne karo atvėju ekonominis spaudimas būtų toks, kad rusija ilgiau ir neatsilaikytų.
procc 2016-02-08 11:10
Vakarai pastoviai bijo kad rytai puls, rytai pastoviai bijo kad vakarai puls
sub 2016-02-08 13:14
Vau. Pabezdėjo ežiukas miške ir visi karininkai, aukštiejieji mokslo daktarai, pulkininkai sujudo D Su branduoliniu ginklu kažkas iš vis nusipezėjo. Ti katsilikusi šalis, protiškai, tokia kaip Rusija, ar dar Šūdų, oj t.y. Šiaurės Korėja, ar tai kokia Kinija - gal igasdinti su branduoliniu ginklu, nes cilviizuoti -monės vakaruose - supranta, kad branduolinis ginklas padarys daug žalos , kažkuriam miestui, žmonėms, bet tikrai ne valstybės galvoms, kurie strateguoja visus karus. Vakarai XXI amžiuje branduolinio ginklo jaučiu imtūsi, tik po to kai patys iš tokio gautų į užpakalį. Paskutiniu metu vakarai dažniausiai bando šaltai išpręsti konfliktus derybomis ir sutartitimis, ar parama, bet ne atominėm bombom. Pasiteisino eilinį kart mano mintis, radikalų pilna potarybinėje Lietuvoje dar liko, tai ko mums bijot tų pabėgėlių?
Profesorius :) 2016-02-09 17:51
tie ekspertai tai...matai rusai gali per pora valandu sunaikinti musu ginklines musu autoparkus "barakus" ir pan. nes nuo sovietu laiku niekas nepasikeite viskas ten pat ir rusas tai puikiai zino kur reiktu konkreciai smogti,o tada nebus nei su kuo saudyti nei kam saudyti beje musu kariuomene jau yra suskirstyta i mazus mobilius vienetus (tam tikri daliniai,batalionai) nes jie yra zymiai efektyvesni. i Lenkijos teritorija mes tikrai nepasitrauktume nes agresijos atveju suvalku koridorius butu strateginis taskas kuris butu kaip mat uzdarytas Kaliningrade esanciu pajegu. ir prevencinis smugis is Lenkijos i Kaliningrada butu abejotinas nes tada galima variantas prevencinis smugis i Varsuva ir pan. nu kaip bus pamatysim jau turbut gan greit
SaMaras 2016-02-09 18:00
...po prevencinio smugio varšuvai jau ww3. labai tikiuosi kad kaip sakai greitai nepamatysim, bet per daug paralelių su hitleriečka kažkas turi (kalbant apie vaiksmus ir kalbas) kas kas bet lenkai jau pasimokę.. jie ne dėl baltijos sesių plėšytūsi.. jie dėl savo laisvės kovotų, nes JEI jau putka eitų į baltijos šalis tai tikrai ne tam kad ten atėjus sustoti..
Profesorius :) 2016-02-09 18:40
na ww3 turetu prasideti ivykus agresijai pries baltijos sesutes nes kitaip blokas butu "ackarezo" vietoje. jai is NATO nebutu jokio atsako,o jis tikrai turetu buti nes kitaip blokas isnyktu ta pacia akimirka,o tada jau..... ir tikrai taip dabar ivykiai klostosi labai panasiai kaip ir su adolfu nu jo jai putinas pajudes tai turbut iki Berlyno...snekejau cia nesenai su kolega (kariskiu) apie tai jog labai jau prastai mes "sedim" kad baisiai gautumem "siknon" tai isvada tokia,kad mus gelbetu tik NATO baze su bent jau 10k kariu ir sunkiaja ginkluote nes tik tokiu atveju butu galima padoriai atsikirsti,bet ir tai laikinai. bet kadangi musu politikeliai yra grynu gryniausi balvonai kurie tik vagia ir agresijos atveju issilakstytu i vakarus jau nekalbu apie oleka kuris vapse nieko neraukia apie tokius reikalus. na reik tiketis,kad neteks matyt viso sito bjauraus reikalo,bet kazkaip abejoju
Profesorius :) 2016-02-10 16:45
tai prie minuso gal koki komentara pridet galejot? ar per daug protingi jauciates?