Nauja beprotybė telefone: ar įveiksite „Color Switch“? (Video)  (0)

Atsimenate, kaip žmonės daužė telefonus, keikėsi, trankė galvą į sieną, bet vėl ir vėl mėgino įveikti neįveikiamą žaidimuką „Flappy Bird“? Tačiau, ar pavyks kam nors įveikti „Color Switch“?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvusio JAV armijos mediko sukurtas žaidimas „Color Switch“ jau virto populiariausia nemokama mobiliąja programėle 25 pasaulio šalyse, o „Youtube“ vis daugiau vaizdų, kuriuose jo neįveikiantys žaidėjai įniršę daužo savo telefonus.

Žaidimo idėja labai paprasta – reikia varyti spalvą keičiantį rutuliuką pro įvairių formų besisukančias kliūtis, kurias įveikti galima tik tada, kai kliūties spalva sutampa su rutuliuko spalva. Bet kuri nesėkmė virsta žaidimo pabaiga, ir vėl reikia pradėti iš naujo.

Paprasta? Taip. Itin paprasta per kelias sekundes susigadinti savo nervus ir pradėti niršti, kad taip nesiseka.

Tiesa, žaidimo, kuris JAV, Jungtinėje Karalystėje, Kanadoje, Švedijoje ir daugybėje kitų šalių jau tapo pačiu populiariausiu, autorius dėl to pernelyg nesijaudina. Kaip ir dėl to, kad pats jį žaisdamas sugebėjo surinkti vos 120 taškų, kai yra žaidėjų, surinkusių 999.

Gal dėl to, kad spalvų kitimu pagrįstą žaidimą sukūręs buvęs JAV armijos medikas, kuris tarnavo Irake, pats… neskiria spalvų?

Kažkada kraustęsis iš proto dėl kompiuterinių žaidimų Davidas Reicheltas net nebaigė mokyklos. Tik po tarnybos armijoje vėl susidomėjo mokslu ir įgijo scenos meno bakalauro išsilavinimą. Šiuo metu jis dirba magu ir kuria žaidimus telefonui. Davidas prisipažino, kad iki „Color Switch“ spėjo sukurti bent 40 labai prastų ir nieko nesudominusių žaidimų.

„Sunku suvokti, kad „Color Switch“ pasiekė tokios sėkmės. Tai beprotiška. Tačiau gana malonu suvokti, kad sukūriau kažką, kas žmonėms taip patinka. Žaidėjams galiu patarti nebent susikaupti ir būti kantriems“, – sakė žaidimo, kuris per du mėnesius parsisiųstas 20 mln. kartų, autorius.

Beje, populiariausio žaidimo poziciją „Color Switch“ jau užima ilgiau, negu ten išsilaikė „Flappy Bird“, o jo platintojai tikisi, kad iki Velykų pasieks 100 mln. parsisiuntimų. Lieka tikėtis, kad bent dalis iš to 100 mln. neišsikraustys iš proto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(26)
(11)
(15)

Komentarai (0)