Kauno „kelių erelių“ tramdytojas sulaukė grasinimų ir baiminasi dėl savo gyvybės

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

immortallt 2016-02-26 15:35
Na už grasinimus susidoroti reiktų bausti kaip už patį nusikaltimą.
avinas 2016-02-26 16:31
Vieni padeda pažeidėjams, kiti - policininkams. Gaila, kad kritikuojami tie, kurie padeda, o tai tik parodo, kad musų eismo kultūra nejuda tinkama linkme. Kultūros pavyzdys: Dažnai žmonės pamirksi šviesom, įspėja, kad policija stovi. Atrodo, gerai, bet galbūt įspėjo kokį girtą vairuotoją ar kelių gaidelį ir atšaukė galimybę jį sulaikyti, o šis po mėnesio užmuš kokį nekaltą. Bet tai yra normalu, tai yra "įkalta mums į galvą", toks pranešimas žmonėms primena žygdarbį. Ironiška, pats vairuoju BMW.
KnoT 2016-02-26 17:03
Šaunuolis, spaudžiu šitam bičui dešnę! Reikėtų įkurti kokią grupę, kur žmonės galėtų, pavyzdžiui, savanoriškai remti tokius "gaudytojus". Turbūt nepagailėčiau bent po 1 eur už kiekvieną sugautą gaidelį.
bahuriux 2016-02-26 17:24
Ta pana važiavo mieste anot jo 140 su golfu, kuom aš netikiu ir jis iš paskos ant 140 vijosi ją ir jus norit, kad vietoj vieno debilo atsirastu, kaip minimum 2 skraidantys mieste? Norit kad vietoj vieno gaidelio su BMW iš paskos dar toks pat nei kiek negeresnis ožys jį vytusi pažeisdamas eismo taisykles ir viena ranka vauruotu, o kita skambintu į policiją. Jei ožindami pažeisit patys taisykles vietoj policininkų, aš tuos kelių ožiūs darančius tą patį, ką ir kelių gaideliai, bausčiau su sunkinančiom aplinkybėm, nes tai buvo daroma sąmoningai. Ne ožių reikalas reguliuoti eismą. Aš vieną rytą piko metu mačiau priešingą dalyka kelių gaideliams su dar baisesnėm pasekmėm, pensisninkas su kepure važiavo mieste ant 35km/h apsižergęs kelio liniją nesvarbu tiesi ar punktyrinė, nieko nepraleidinėjo ir važiavo vinguriuodamas. Norėjau skambinti policijai, bet pagalvojau, kaip aš jiems skambinsiu važiuodamas, paskui pamiršau, manau vistiek kasnors paožino ir be manęs
Evil Goku 2016-02-26 17:43
Vienas dalykas yra pranešti apie pažeidimą pareigūnams, o kitas įrodinėti savo teisybę. Kartais Betmenai su registratoriais ir "persistengia", nufilmuodami ir viešindami įrašus, su normaliu, gal kiek jam atrodančiu agresyviu vairavimu. Jei neturi pagarbos aplinkiniams, tai gal bent baudos apramins. Aišku visada atsiras nedūhu baxūrų, kurie nekaziolins agurkams erelių, nelygis juk, o ir pats vairuoja kaip gaidelis ir nenori, kad kas pralaužytų sparnelius. Px tie keli užmušti, patys kalti, kad pasimaišė tikrų baxūrų kely.
unytas 2016-02-26 18:27
viena diena diena patys virsisit greiti ne dabar gal po 5metu ar desimties metu kaskur skubesit tevams nelaime,zmona gimdo ar t.t ir lekdami soksit per mirksinti va ir kitas su registratorum nufilmuos padzausit teises porai metu tai kai ozinat patys pagalvokit ar viena diena toks pat ozys jusu nepakazolins. aciu uz minusus bet nedarik bloga kitiems kaip sakant nedarik to ko nenoretum kad tau padaritu. yra policija tegu dirba savo darba
mnv 2016-02-26 19:42
For the lolz gali mirksėt nors ir nėra policijos (kaltas) Visi važiuos leistinu greičiu
Pumper 2016-02-26 19:51
Tai ir padeda žmonės policijai savo darbą dirbti. O pasiteisinimų greičio viršijimui visada atsiras - tai nereiškia, kad negali būti nubaustas.
Kirtiklis 2016-02-27 00:52
Ir dėl to rizikuosi savo ir kitų gyvybėmis? Ne ačių, protingas taip nedarys.
usex 2016-02-27 08:43
Tikrasis nusikaltimas sioj situacijoj tai tas rastelis. Reiktu tokiems berasciams paru duot.
Arns 2016-02-27 09:27
Nereikia prisidenginėti visomis "ekstra" situacijomis, jos gali tave skatinti elgtis neadekvačiai, bet jokiais būdais ne pasiteisinimas prieš kitus. Didesnis greitis gali sukelti avarijas ar įvykius, o už tokių situacijų potencialų kėlimą ir yra baudžiama. Todėl tikrai būtu geriau jog daugiau žmonių naudotu registratorius ir jų vaizdais dalintusi su policija. Anoks čia "ožinimas", čia tvarkos įvedimas. Kas kita tie kurie provokuoja pažeisti taisykles, va tokių veiksmai ne geresni nei pačių pažeidėjų.
immortallt 2016-02-27 11:01
Jei jau viršiji tiek, kad atima teises, tai tikrai verta tau atimti. Jei viršiji greitį, nes artimiesiems nutiko rimta nelaimė - teismas net baudos neskirs. Deja 99,9% atvejų viršija, nes gali. Nedaryti blogo kitam? Nu tai Breivikui irgi nereikėjo daryti bloga, gi jis tik žmones šaudė, o ėmė ir nebeleido jam. O šiaip, lenke, reiktų pasimokyti gramatikos, ir kalbu ne apie rašymą švėplai, labai jau "entelektas" tavo šviečia. P.S. tas, kuris su registratoriumi atsiunčia įrašą dažniausiai baudžiamas už pažeidimus, kurie matosi, kad jis padarė. Tad taip, nereikėtų paskui mieste vytis ant 140. Nebent akivaizdu, kad asmuo girtas, tada sieki apsaugoti kitus su aiškia priežastimi. P.S.S. va, gavau pats baudos už greičio viršijimą, realiai momentinį. Bet tikrai nesiskundžiu, kad baudą gavau, tik kad šviesaforai durnai sureguliuoti, kur važiuojant 55km/h greičiu prie 5 šviesaforų iš eilės stoji 4h ryto. Prie šešto nervai neišlaikė ir spustelėjau.
Arthuras 2016-02-27 11:07
Labai aišku, kodėl lietuviai negyvena taip, kaip pvz. vokiečiai. Kol nesuprasim, kad pažeidimų paviešinimas, pranešimas policijai yra PILIETIŠKAS darbas, tol ir kapanosimės šūde.
bahuriux 2016-02-27 12:41
Kodėl jūs minusuojat už dažniausiai logiškus ir argumentuotus postus niekaip nesuprantu? Ar jums jausmai drasko užpakalį, ar čia koks kerštas? Jūs apskritai esat buvę kadanors didmiestyje? Niekas nevažiuoja lėčiau +9, +19km/h, na gal koks 1% pensininkų ir važiuoja kiek priklauso, ar net lėčiau. Palei nutylėjimą tai yra standartinis greičio viršijimo limitas didmiesčiuose, žinoma kai eismo sąlygos tam tinkamos. Suprantu kad tai negerai, bet visi važiuoja su eismo srautu, taip jau yra. Klaipėdoj turbūt 98% vairuotojų yra geri vairuotojai, tik 1% gaidžių ir 1% ožių ir kitokios faunos. Todėl ir sakau geriau 1% nevispročių nei 2%, avarijos tikimybė padidės daugiau nei dvigubai, jei du tokie pradės įrodinėti savo "teisybę". O šiaip galiu pasiūlyti išeitį, tegu ožiai eina dirbti į policiją ir tegu tada reguliuoja eismą viskas bus teisėta ir jų ožiškas ego bus patenkintas. Dar kartą sakau nekiekvienas ožys moka išviso valdyti mašiną, tam reikia ekstremalaus vairavimo kursus preiti ir turėti atitinkamus sugebėjimus reakciją, fizinę jėga ir "šaltą protą" ir atitinkamą mašiną. Kiek yra teke matyti tokių video, tai ožiai daugeliu atveju patys provokuoja, o tada kai sunervina kita vairuotoją nufilmuoja ir ožina, jūs patys ožių mylėtojai ant tokių užsirausit, tik laiko klausimas. Gerai jei ožys važiuoja sau ramiai palei taisykles ir nufilmuoja kokį plunksnuoti ir pastūkina, tada viskas OK tokiems aš pats pritariu. Apskritai vietoj policijos, jei nebūtu video įraše bent 5, ar 10 min nepertraukiamo filmavimo prieš tariamą eismo taisyklių pažeidimą, duočiau įspėjimą už pirmą kartą pačiam ožiui, o už antrą būtu nagrinėjama jau teisme, gal jis koks psichinis piktybinis ožys-betmenas, provokuoja kitus ir ožina.
Arns 2016-02-27 12:44
bahuriux, bent supranti kodėl atsirado ta mistinė riba "+10"? Senieji greičio matuokliai duodavo tokią paklaidą, bet dabartiniai to nebedaro ir greičio viršijimus užfiksuoja. Tad gali savo kultūrinę atgyveną pasidėti šalia Bitlų įrašų, kaip prisiminimą iš laikų kuriais gyvenai
immortallt 2016-02-27 13:00
Ožys bahuriux esi tu, jei teisini lakstančius. Su registratoriumi negali fiksuoti greičio viršijimo, tik chuliganišką vairavimą, kelio ženklinimo nesilaikymą, bet kur tau, dzin visa tai, tegul užmuša ką nors, bet tik tegul nepranešinėja pažeidėjų. Dar padviso sovietmečiu iš tavęs.
Evil Goku 2016-02-27 13:11
Jei pažeidi įstatymą nesvarbu ar turi registratorių ar ne. Jei turi registratorių ir padarai pažeidimą, vistiek esi pažeidėjas. Taisyklės sugalvotos tam, kad palengvintu visuomenės gyvenimą. Taisyklių "teisingumas" kita kalba, bet net ir netobulos taisyklės geriau už anarchiją. Lietuvoje gajus homosovietikus mentalitetas. Kol visuomenė netaps pilietiška, tol ir gyvensime kaip subinėje. Lietuvoje didžiulis mirtinų eismo įvykių skaičius. Gaidžių už vairo yra vienareikšmiškai per daug. Vaizdo registratorius nėra sertifikuotas greičio matavimo prietaisas. Vargu ar teisme kas nors įrodys, kad žmogus važiavo + 20km/h vien iš buitinio registratoriaus medžiagos. Per gaidžius už vairo, greitai bus visur sustatyti vidutinį greitį matuojantys matuokliai. P.s. Lietuvoje teismas nusprendė, kad net leistinu greičiu nesugebantiems važiuoti vairuotojams gali būti suteikta teisė vairuoti, todėl žioplokų vairuotojų tik daugės ir reikės važinėti dar atsargiau ir atsakingiau.
bahuriux 2016-02-27 15:55
Tau su teksto suvokimu viskas gerai? Aš juk parašiau aiškiai berods, jei pats ožys nepažeidžia KET, tada OK tegu filmuoja ir siunčia į policiją, kokios problemos. Bet nieks ožiams nesuteikė viršenybės, daryti "savo teisingumą" pažeidžiant KET, apie ką ir rašoma straipsnyje. Taškas daugiau nėra ką kalbėti ta tema. Tarp kito nesu sukėlęs avarijos dėl mano kaltės, nesu dar išvis gavęs baudos už greitį, net įspėjimo, nors pora kart daug netrūko. Ir tik kartą gyvenime gavau baudą už pervažiuotą ištisinę liniją. O tokių vairuotojų kaip jūs esu išsaugojęs turbūt ne vieną dešimtį nuo avarijos sukėlimo dėl jų kaltės, išmanevruodamas ar kirsdamas per stabdžius, kai jie pažeidžia KET ir daro nesamones, arba nepastebi, ar neįvertina situacijos.
Arns 2016-02-27 16:13
Kiek sėdėjai, zeki? Labai nemėgsti žmonių, kurie sako teisybę. Matomai būtu maloniau su pakiša išspręsti visus nesklandumus, kai pristoję mentai...
Arthuras 2016-02-27 18:21
Kas per žargonas "ožys", "stukalinti" ir kt. Vyrai, kur sedėję esat? Reikia pranešinėti ir viešinti visus pažeidėjus. Persekiojimą ar bandymą sulaikyti reikia labai gerai įvertinti - ar tai saugu. Vienas dalykas iš girto atimti raktus dar jam neišvažiavus iš kiemo, kitas dalykas persekioti nesaugiais greičiais - gal geriau, jei tai atliktų policija (bet pranešti apie girtą už vairo, būtina). Jau turbūt kartojuosi, bet didžiausi kelių gaideliai yra tie, kurie lenkia nepamatavę užmiesčio keliuose. Bando pasidaryti sau trečią juostą (stumia kitus į kelkraštį), lenkia prieš kalnus, lenkia per saugumo saleles, dvigubas ištisines ir kt. Tokius piliečius būtina filmuoti ir priduoti medžiagą į policiją. Dar reikėtų paskatinimą išrašyt už tokį elgesį.