ISIS grasina nužudyti „Facebook“ ir „Twitter“ įkūrėjus (Video)  (0)

Grupelė ISIS rėmėjų išplatino vaizdo įrašą, kuriame pagrasino išjungti socialinius tinklus „Facebook“ bei „Twitter“ ir susidoroti su jų įkūrėjais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip skelbia CNN, „Facebook“ įkūrėjo Marko Zuckerbergo bei „Twitter“ įkūrėjo Jacko Dorsey nuotraukos keletą kartų pasirodė naujai išplatintame ISIS rėmėjų, pasivadinusių „Sons Caliphate Army“, vaizdo įraše.

Kartas nuo karto M. Zuckerbergo ir J. Dorsey nuotraukos buvo „skandinamos“ liepsnose ar pažymėtos kulkų skylėmis. Taip išreikšta neapykanta socialinių tinklų įkūrėjams.

Kaip rašoma pranešime, išplatintas vaizdo įrašas yra atsakas į „Facebook“ ir „Twitter“ paskelbtą kovą prieš ISIS ir jos rėmėjus.

Patys ISIS rėmėjai giriasi, kad jiems jau pavyko „nulaužti“ 10 tūkst. „Facebook“ paskyrų, 150 grupių ir 5 tūkst. „Twitter“ paskyrų. Anot ISIS rėmėjų, visi šie subjektai bus pajungti skleisti ISIS idėjas.

M. Zuckerbergas kol kas nepakomentavo susiklosčiusios situacijos, o „Twitter“ įkūrėjas dar kartą pabrėžė, kad kovos su bet kokiomis terorizmo apraiškomis jų mikrotinklaraštyje.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: alfa.lt
(9)
(7)
(2)

Komentarai (0)