Kova su gatvių paršais: iš „Audi“ išmestas šiukšles panevėžietis sviedė atgal į šiukšlintojų automobilio vidų (Video)  (7)

Panevėžietis Deividas teigia užfiksavęs įžūlų šiukšlinimo atvejį, kuomet tuščiais kavos puodeliais „Audi“ ekipažas atsikratė tiesiog gatvėje.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2016-02-29 Kova su gatvių paršais: iš „Audi“ išmestas šiukšles panevėžietis sviedė atgal į šiukšlintojų automobilio vidų (Video)  (7)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Stoviu vasario 19 dieną, 17 valandą prie S.Kerbedžio ir Smėlynes sankryžos. Pikas. Noriu sukti Rožyno link. Prieš mane stovi „Audi“ automobilis, matomas video medžiagoje ir nuotraukoje.

Atsidaro galinės durelės ir keleivis kažką išmeta ant žemės po galiniu ratu. Greitai supratau, kad tai šiukšlės.

"Chebrytės"​ buvo prisėdęs pilnas galas, langai atidaryti, muzika "kala“, – matytą situaciją aprašo skaitytojas.

Įžūlų šiukšlinimą užfiksavęs vyras neliko abejingas. Jis išlipo iš automobilio, pakėlė šiukšles ir sumetė jas atgal į šiukšlintojų automobilį.

Tačiau netrukus pro automobilio langą išlindo trimis juostelėmis pažymėta rankovė ir keleivis demonstratyviu rankos gestu vėl švystelėjo šiukšles į gatvę.

„Jie pavažiavo į priekį, aš taip pat. išlipęs paėmiau šiukšles ir sumečiau atgal jiems į vidų. Tačiau po kelių akimirkų tie patys puodeliai vėl išskrido atgal“, – „Audi“ ekipažo elgesiu piktinosi skaitytojas Deividas.

Skaitytojas tikisi, kad vaizdo įrašas pasieks policiją ir „Audi“ vairuotojui teks atsakyti už savo keleivių veiksmus.

Vaizdo siužetą rasite čia.

Ši istorija - puiki proga prisiminti ir ne taip seniai tokio paties plauko gatvės paršus auklėjusią motociklininkę iš Rusijos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
Autoriai: Tomas Markelevičius
(24)
(1)
(23)

Komentarai (7)