Svajonių būstas? „Tai viskas, ko žmogui reikia. Štai kodėl mes sukūrėme Wohnwagon“ (Foto)  (6)

Susipažinkite su austrų kompanijos „Wohnwagon“ kuriamais nameliais ant ratų, kurie padaryti iš perdirbtų medžiagų ir turi įmontuotus, prie tinklo nejungiamus elektros, vandens tiekimo ir šildymo prietaisus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pats pigiausias namelis kainuoja 49 tūkst. dolerių (apie 45 tūkst. eurų), o norint didesnio ir pilnai įrengto namelio gali tekti pakloti net 105 tūkst. dolerių (apie 96 tūkst. eurų).

Nameliai pagaminti iš molio tinko, maumedžio medienos ir avies vilnos, kuri buvo panaudota izoliacijai. Ant stogo įrengtos saulės baterijos generuoja elektrą, o vanduo saugomas ir šildomas naudojant medienos deginimo krosnį.

Stebina ne tik šių namelių ekologiškumas, bet ir jų įrengimas – viduje blyškios pastelinės spalvos ir natūralumas dvelkia jaukumu.

Pasirinkti galite net iš trijų dydžių, o vidus įrengiamas pagal kiekvieno kliento poreikius. Beje, šie nameliai puikiai tinka ne tik gyvenimui, bet ir kelionėms bei darbui.

Nuo 2013 m. kompanija teigia sulaukusi jau 400 užsakymų.

Svarstydami, kiek žmogui reikia, kad jis galėtų patogiai gyventi, jie nusprendė, kad 25 kvadratiniai metrai yra tiek, kiek užtenka. „Tai viskas, ko žmogui reikia. Štai kodėl mes sukūrėme Wohnwagon“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: alfa.lt
(40)
(6)
(34)

Komentarai (6)

Susijusios žymos: