Pribloškiamas vaizdas Švedijos kaimelyje: nufilmuoti 4 „Bugatti Chiron“, o jų gamyba dar nepradėta (Video)  (1)

Kai konkrečių automobilio modelių pagaminama 500 vienetų, bent vieną jų išvysti gatvėje – retas pasiekimas. O išvysti keturis vienoje vietoje? Taip nutiko vienam švedui, nedideliame Švedijos miestelyje As užfiksavusiam keturis 1500 AG išvystančius „Bugatti Chiron.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai yra ne serijinės gamybos automobiliai, o testams skirti prototipai, keliavę į Arjeplugą bandymams žiemos sąlygomis. Tačiau jų kelionė viešojo naudojimo keliais neliko nepastebėta: keturi „Bugatti“, iš priekio ir galo apsupti „Volkswagen“ mikroautobusų, buvo užfiksuoti vietos gyventojo.

„Bugatti Chiron“ turi W16 tipo variklį, kuris išvysto 1500 AG. Gamintojas teigia, kad superautomobilis iki 100 km/val. gali įsibėgėti per 2,5 sek., 200 km/val. žymą gali pasiekti per 6,5 sek., 300 km/val. – per 13,5 sek., o spustelėjus greičio pedalą dar minutę kitą, spidometro rodyklė sustotų ties 420 km/val.

Automobilis buvo pristatytas Ženevos automobilių parodoje, tačiau jos lankytojai jo įsigyti negalėjo: visi 500 egzempliorių buvo parduoti dar prieš „Chiron“ pasirodymą visuomenėje. Teigiama, kad jo kaina – apie 2,4 mln. eurų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(19)
(8)
(11)

Komentarai (1)