Atsargiai! Naujausios „nVidia“ tvarkyklės gali sugadinti jūsų kompiuterį  (1)

Turintys „nVidia“ vaizdo plokštę turėtų suklusti ir kol kas vengti naujausių „nVidia“ tvarkyklių, kurios gali sukelti įvairiausių kompiuterio veikimo problemų, o kai kuriais atvejais netgi sugadinti jūsų vaizdo plokštę - bent taip skelbia nesuskaičiuojami skundai įvairiuose forumuose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Visos problemos prasidėjo su „GeForce 364.47“ tvarkyklėmis, kurios turėjo pateikti optimizacijas „Tom Clancy’s The Division“, „Hitman“, „Need for Speed“, „Ashes of the Singularity“ ir „Rise of the Tomb Raider“ žaidimuose bei pridėjo Vulkan API palaikymą.

Pirma, tvarkykles instaliuoti pavykdavo ne visiem, o sudiegus naujausias tvarkykles, nemažai vartotojų patirdavo įvairiausias problemas: sistema nenorėdavo užsikrauti, sistema užstrigdavo, pasirodydavo mėlyni klaidos pranešimo ekranai, nesibaigiantys sistemos persikrovimo ciklai, užstrigimai, neveikdavo garsas, pasirodydavo įvairūs vizualiniai iškraipymai, o kai kurie vartotojai pranešė net apie sugedusias vaizdo plokštes.

„nVidia“ suskubo išleisti tvarkyklių pataisymą „GeForce 364.51“. Po šių tvarkyklių  sudiegimo, kai kurie vartotojai teigė, kad viskas susitvarkė, bet kitiems ir toliau vyko įvairiausi nepaaiškinami nesklandumai.

Patariame kol kas susilaikyti nuo „GeForce 364.47/364.51“ tvarkyklių instaliavimo ir palaukti kol „nVidia“ galutinai išspręs visas problemas su naujesne programine įranga.

Apie vartotojų patiriamus nesklandumus galite paskaityti „Reddit“ ar „nVidia“ forumuose.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technews.lt
Technews.lt
(26)
(3)
(23)

Komentarai (1)