Vilniaus vairuotojų laukia nauji ribojimai prie sankryžų

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

MindaugasV85 2016-03-17 18:49
Ką čia vairuotojai, po šilainių mentinės langais kasdien auto sustatyti prie pat perėjos, bet niekam (aniems) neužkliūna.
Pasaka 2016-03-17 20:43
Tas pats prie trečiojo policijos komisariato. Ir dažnai policijos auto stovi sankryžoje. Varnas varnui akies nekerta.
X-log 2016-03-17 22:10
Apie konkrečią perėją nuotraukoje: 1. Šią perėją "padarė" gal tik prieš porą metų. 2. Vienoje perėjos pusėje numatyta automobiliu parkavimo vieta (ne gatvė, o pakyletas ruožas būtent parkavimui, kitoje - žalia veja (tarp gatvės ir šaligatvio) ir įvažiavimas į kiemą, pestieji turi laukti arba ant pievutės arba ant važiojamosios dalies. Pastatydami šitoj vietoj tą tvorą realiai panaikino ~5 normalias parkavimo vietas, rajone, kur jų ir taip nėra daug. Vat taip ir spendžiamos parkavimo problemos - verkiama, kad automobiliai statomi žaliose zonose, o esamos vietos naikinamos....
kestutisz 2016-03-17 23:38
Būtent, kažkokia veiklos imitacija ir tiek, jei negali pravažiuoti gatve ir surankioti neskaičiusių KET tai kas sužiūrės ar atitvarai tebėra? Bent jau aš čia įsivaizduočiau platų asfaltinį kalnelį, nuo vieno šaligatvio iki kito, su aukštais stačiais bortais parkingo vietoje. Nebent kalneliai dyla labai ir yra belenkiek brangesni už tvorelę.