Ar žinojote apie aršias kovas su interneto troliais: rimtą iššūkį jiems metė savanoriai Lietuvos elfai

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Atk 2016-03-24 19:47
Aš tau pasakysiu. Jei tu jauti nemėgimą nors vienam žmogui, tu jauti nemėgimą Dievui! Nes Dievas kiekvienam žmoguj yra. Jo Dalelė kiekvienam žmoguj yra.
Benediktas 2016-03-24 20:02
Įtikink Putiną - atsisakysim kariuomenės išvis
sub 2016-03-25 08:53
Manau, kad esi populistas, kurių labai daug seime, kurie tik pasakoja kam skirtų, bet taip nieko ir nepadaro. Pradėsiu iš kito galo. Nematau nieko blogo, kad kareivukai treniruojasi ir pasišaudo poligonuose, už tai jie gauna atlyginimus. Nežinia, kada gali jų prireikti, gal niekada ir neprireiks, bet ęsant tokioms aplinkybėms ir turint nepatikimą kaimyna šalia, sakyčiau turėtume tapti antru Izraeliu. Kariniui biudžetui negali būti tik 0. Nes karininkai ne tik atlieka tiesiogines pareigas: ginti šalį, padėti pasieniečiams, dalyvauti misijose. Taigi jei karo nėra, juos galima išnaudoti ir kitiems, saugumui reikalingiems dalykams. Tad nauda valstybei yra. Skirtų matai jis tik policijai, kuri pagrinde prižiūri tik vidaus tvarką, o saugumas, o kriminalistai, o ARAS? Yra daugiau tarnybų, ne tik policija ir kariuomenė, yra VST ir kiti. Toliau Universitetai ne prie ko, jų kokybė Lietuvoje gana gera, kai kurie net EU topuose pasirodo, kaip VGTU ar VU, mokyklos turi aikštynus, gal jų priežiūrai reiktų skirti, bet ar dėl to tikrai padaugės vaikų, kurie sportuos ir naudosis tais aiktštynais? Būrelių ir taip yra, privačių ir mokyklinių, tik reikia mokinių noro dalyvauti juose. O ką sveikata dbr mokama? Tai aišku sakys tie, kurie patys savim nesirūpina, geria, rūko, maitinasi riebalais ir visokiais niekalais? Ar reikia kad sveikata visiems turėtų būti nemokama? Tai skiriam visą LT biudžetą, SOdrą ir toliau sodinam į skolas, bet nujaučiu, kad vistiek bus nepatenkinti dauguma, nes patys nemoka sveikai gyventi. Sveikatos aptikrinimas visiems dirbantiems, pas šeimos gydytoją yra nemokamas, mokamos papildomos paslaugos ir tyrimai. Daėjom iki jūsų komentaro topinės auksinės frazės "mokamos teisės". Norite nemokamų teisių, tai reikės ir nemokamų laidotuvių.
sub 2016-03-25 08:56
Jaučiu nemėgimą tau, dievui, ir visiems kitiems dlaykams, kurių nematau, kurių realiai nėra, kurie yra kažkieno išgalvoti tam, kad valdyti kvailių minias.
Xdmin 2016-03-25 12:32
Norint įsidarbinti, reikalinga sveikatos pažyma, nueini pas gydytoją, paklausia ar gerai jautiesi ir eini į kasą. Nors nedirbi, bet PSD mokėt juk reikia. Skauda dantį? Arba tu turi pinigų arba neturi dantų. O dėl sveikatos, tai kol jaunas tol nieko ir neskauda. Nesaugo žmonės sveikatos, nesiginčysiu, bet ir tie kur saugosi irgi serga.
sub 2016-03-25 14:31
O blyn nejuokink. Jeigu nueini pas gydytoją, ir jis po vieno klausimo siunčia susimokėti, tai jau gydytojo nekompetenciją ir tokį reik vyt iš darbo. Nes tam, kad galėtum dirbti, net tam kad galėtum vairuoti, turi tikrinti klausą, akis, matuoti spaudimą, tikrinti pulsą ir t.t. Ir paaiškink man kaip susijęs darbas su PSD. Manau visi privalomai, dirbantys, nedirbantys - turi mokėti psd, kad kai kuriuos medicinos paslaugos butų nemokamas. Skaudą dantį? Nes neprižiūri. Už jo taisymą poliklinikoje sausį mokėjau iš viso gal 2-3 eurus. Sutinku, visko būną, net sportininkai suserga, bet ar dėl to dabar reikia sveikatos sistemą padaryti nemokamą? Tada kaip medikai užsidirbs, iš ko? Juk ne visi dirba privačiai. Tai kyla toks klausimas, kas svarbiau, ar laimingi mokytojai, ar laimingi medikai? Mano logika, išmokti pažinti pasaulį ir gyventi ir turėti kažkiek proto, jeigu nori, gali ir pats. Pasigydyti savęs pats tikrai ne visada sugebėsi.
PupuDede 2016-03-28 14:17
Nemokamas gydimas, nemokamas svietimas. Tai irasyta i konstitucija ir uz tai mes mokame mokescius bet tas nemokamas vis baigiasi o mekesciai vis kyla.
Xdmin 2016-03-28 17:55
Turi ir yra labai skiriasi. As tipo nuejes i poliklinika isvarysiu senai dirbanti gydytoja? Tu gal koks mafijos galva ar tevas labai itakingas kad taves visi klauso ir is darbu lekia?