Genialu tai kas paprasta: betvarkę ant stalo sumažins universalus modulinis prailgintuvas (Video)  ()

Prailgintuvas šen, prailgintuvas ten, o jei dar koks amerikietiškas prietaisas ar keli pasitaiko? O kaip su USB jungtimi? Panašu, kad visi namai ilgainiui bus apraizgyti skirtingų tipų prailgintuvų laidais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Siekdama prisidėti prie tvarkos namuose ir pakeisti įvairių rūšių kištukams skirtų prailgintuvų gausybę vienu prailgintuvu, kompanija „Youmo“ sukūrė modulinį prailgintuvą.

Jo dizainas leidžia prie vieno laido prijungti kelias skirtingų tipų jungtis ir energija aprūpinti skirtingų lizdų reikalaujančius prietaisus.

Pavyzdžiui, jei norite naudotis vėjeliu, prijungti televizorių ir USB jungtimi įkrauti planšetinį kompiuterį, pakaks prie vieno laido kištuko prijungti kelis reikalingus modulius.

Kompanijos atstovai sukūrė „Kickstarter“ kampaniją ir renka pinigus produkto gamybai.

Įsigiję jį, žmonės galės naudotis ne tik įvairiais įkrovimui skirtais kištukais, bet ir bevieliu įkrovimu. Kompanija siūlo tipinių lizdų modulius – USB ir elektros lizdus Jungtinių Amerikos valstijų (JAV) ir europietiškoms rozetėms. T

arp netikėtų modulių - šviesos jungtis, taip pat bevielė garso kolonėlė. Negana to, šis prailgintuvas išmanus: jei palikote namus ir nesate tikri, ar išjungtas kompiuterio ar lygintuvo įkrovimas, gausite užklausą į telefoną, ar nederėtų nuotoliniu būdu išjungti energijos tiekimo.

Patį lizdą galima rinktis iš septynių skirtingų spalvų ir iš trijų skirtingų ilgių. Galima rinktis vieno, trijų ir penkių modulių sujungimo galimybę.

Prailgintuvų bandomąsias versijas galima užsakyti jau dabar: jų kainos prasideda nuo 30 eurų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(10)
(5)
(5)

Komentarai ()

Susijusios žymos: