Štai kokius televizorius „LG“ paruošė 2016 metams  ()

„LG“ ir toliau karaliauja OLED televizorių rinkoje. Bet OLED televizoriai, galintys atvaizduoti itin kontrastingus ir ryškius vaizdus, nėra vienintelis „LG“ ginklas rinkoje. Šiemet Korėjos gigantė pristatė nemažai naujų ir įspūdingų televizorių – naują „Super UHD“ 4K LED televizorių seriją su kvantinių taškų ekranais, netgi vieną 8K raiškos televizorių ir, žinoma, keletą jau minėtų OLED televizorių. Neapsigaukite, kompanija nenustojo kurti ir savo standartinių Full HD ar UHD televizorių, tačiau šiame straipsnyje aptarsime tik aukščiausios klasės 2016 metų „LG“ televizorius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

OLED televizoriai

„G6“ serija ( „OLED6577G6“)

„G6“ yra viena  iš aukščiausios klasės 2016 metų „LG“ 4K OLED televizorių serija.  Šie televizoriai turi naujausią „webOS 3.0“ versiją, jie naudoja „HDR Pro“ ir „Color Prime“ technologijas, kurių dėka vaizdas atrodo ypatingai ryškiai, natūraliai ir sodriai žiūrint iš bet kokio kampo. Pasak „LG“, tai yra televizorių ateitis. „G6“ vaizdas turi aukščiausio lygio kontrastą (dėka OLED panelės), spalvų gamą ir šių televizorių vaizdas tiesiog yra nepakartojamas. Jeigu esate gykas, jums turėtų rūpėti, jog šis televizorius turi ir pilną 10 bitų palaikymą, įskaitant galimybę priimti BT.2020 (Rec.2020) signalus.

Pagrindinės charakteristikos:

  • 77 arba 65 colių plokščias ekranas, stiklinis korpusas, garso plytos (angl. „SoundBar“) tipo pagrindas.
  • 4K raišką turinti OLED panelė.
  • „webOS 3.0“ operacinė sistema su atnaujintu „Magic“ valdymo pulteliu.
  • Pilna 10 bitų panelė ir apdorojimas.
  • Iki 99% DCI-P3 spalvų gamos aprėptis.

„B6“ serija („LG OLED65B6“)

„B6“ serija yra, savaime aišku, šiek tiek žemesnės klasės, negu „G6“, bet, iš tikrųjų, paprastam TV mėgėjui net ir „B6“ bus šiek tiek per daug. Visų pirma, „LG“ ypatingai išaukština šių 65 colių 4K televizorių dizainą – esą, jų kraštinės yra neįtikėtinai plonos ir toks TV gali pasitarnauti net ir kaip kambario puošmena. „LG“ nepamiršo ir aukštos kokybės vaizdo – OLED panelė džiugins idealiai gilia juoda spalva, įspūdingais kontrastais ir gyvomis spalvomis. „webOS 3.0“ su naujuoju „Magic“ pulteliu taipogi pasiekė „B6“ seriją.

Pagrindinės charakteristikos:

  • 65 colių plokščias OLED 4K raiškos ekranas, itin plonas korpusas.
  • „webOS 3.0“ OS su atnaujintu „Magic“ valdymo pulteliu.
  • Pilna 10 bitų panelė ir apdorojimas.
  • Iki 99% DCI-P3 spalvų gamos aprėptis.

„E6“ serija („LG OLED65E6“ ir „OLED55E6“)

Kaip ir „G6“, taip ir „E6“ serijos OLED televizoriai turi garso plytos tipo pagrindą, bet šių dviejų serijų atstovai panašūs tik iš pirmo žvilgsnio – „E6“ serijos televizorių pagrindai turi žymiai mažiau elektronikos ir jungčių, be to, „E6“ televizoriai yra storesni ir įprasčiau atrodantys – visa tai tam, kad sumažinti gamybos kaštus ir bendrą kainą. Bet „E6“ ir „G6“ serijos televizoriai išgauna labai panašios kokybės vaizdus – „E6“ serija sugeba aprėpti iki 99% DCI-P3 spalvų gamos, o OLED panelė, kaip ir kitos OLED panelės, turi tuos pačius privalumus. T.y. pirkdami „E6“ serijos televizorių vietoje „G6“ prarasite sąlyginai nedaug.

Pagrindinės charakteristikos:

  • 65 colių plokščias OLED 4K raiškos ekranas.
  • „webOS 3.0“ OS su atnaujintu „Magic“ valdymo pulteliu.
  • Pilna 10 bitų panelė ir apdorojimas.
  • Iki 99% DCI-P3 spalvų gamos aprėptis.

„C6“ serija („LG OLED65C6“ ir „OLED55C6“)

„C6“ serijos televizoriai yra vieninteliai šių metų „LG“ OLED lenkti televizoriai. Bet apart lenkto korpuso ir ekrano, „C6“ serija nuo „E6“ nesiskiria absoliučiai niekuo. „C6“ seriją rekomenduojame labiau mėgstantiems lenktus ekranus, modernumą arba tiems, kurių televizorius stovi tiesiai priešais sėdimą vietą – tuomet lenkto ekrano efektas jaučiamas itin smarkiai.

Pagrindinės charakteristikos:

  • 65 arba 55 colių lenktas OLED 4K raiškos ekranas.
  • „webOS 3.0“ OS su atnaujintu „Magic“ valdymo pulteliu.
  • Pilna 10 bitų panelė ir apdorojimas.
  • Iki 99% DCI-P3 spalvų gamos aprėptis.

„EG9100“ serija („55EG9100“)

Norintiems OLED televizoriaus, bet neturintiems milžiniško biudžeto, „LG“ sukūrė „EG9100“. Skirtingai, negu kiti „LG“ OLED modeliai, šis turi tik 1080p (Full HD) raiškos panelę ir šiek tiek mažiau funkcionalumo. Bet tai nekeičia fakto, jog „EG9100“ vis tiek išgauna nuostabų kontrastą ir atvaizduoja puikias spalvas, kaip ir kiti OLED televizoriai.

Pagrindinės charakteristikos:

  • 55 colių OLED Full HD raiškos ekranas.
  • „webOS 2.0“ OS.
  • „Magic“ valdymo pultelis (2015 metų versija).

8K televizoriai, tiksliau, televizorius

„UH9800“ serija („LG 98UH9800“)

Šis 98 colių „LG“ monstras turi neįtikėtiną kiekį pikselių. Nors 8K turinio dar ilgai bus nedaug, tačiau tai – mūsų ateitis. Šio TV vaizdas yra neįtikėtinas – tai jau savaime aišku, bet jis gali pasigirti ir „webOS 3.0“ platforma ir net 240 LED blokų.

Pasidalinkite su draugais
(9)
(6)
(3)

Komentarai ()

Susijusios žymos: