Nuo šiol ir jūsų šuo gali tapti socialinių tinklų žvaigžde (Video)  ()

Pagaliau gyvūnai galės patys, be šeimininkų pagalbos pasirūpinti savo įvaizdžiu socialiniuose tinkluose. Tą augintiniai, turintys uodegas, gali padaryti su „Posting Tail“ liemene.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ši speciali, šunims sukurta liemenė yra su kamera, kuri pagal uodegos judesius fiksuos šuns gyvenimo akimirkas. Kai šuo vizgina uodegą, kamera užfiksuoja nuotrauką ir išsyk publikuoja ją „Facebook“ tinkle.

Tai nauda ne tik šunų gerbėjams, bet ir šeimininkams – pagaliau suprasite, kada ir kodėl jūsų keturkojis laimingas. Kompiuteris nefiksuos nuotraukų, kai šuo bus įprastos nuotaikos.

Liemenė, sukurta šunų ėdalo įmonės „Pedigreee“ ir „Saatchi & Saatchi Madrid“ agentūros, naudoja „Raspberry Pi“ kompiuterį, kuris seka gyvūno uodegos judesius. Įrenginys geba atskirti įprastą uodegos vizginimą nuo tokio, kuris išreiškia šuns susijaudinimą, rašo mashable.com.

„Posting Tail“ sujungtas su Wi-Fi, gali būti prieinamas 3G ryšiu, taigi, tai reiškia, kad jūsų žavusis augintinis gali pasidaryti asmenukę praktiškai bet kuriame Žemės kampelyje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: lrt.lt
lrt.lt
(5)
(1)
(4)

Komentarai ()