„YouTube“ naujovė patiks nedaugeliui: daugės reklamų, kurių nebus galima prasukti  (17)

Gyvenime paprastai nieko nebūna nemokamai, ne išimtis ir internete. Nors daugybė pateikiamo turinio iš pirmo žvilgsnio yra nemokamas, tačiau iš tikro už jį moka reklamos pirkėjai, o vartotojai priversti žiūrėti tas reklamas. Štai todėl reklamos visur internete ir jų vis daugėja. Puikus to pavyzdys - „YouTube“ pranešė, jog jau nuo kito mėnesio taip pat didins reklamų kiekį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip rašo „Independent“, „YouTube“ integruoja trumpas reklamas, kurių internautai negalės praleisti. „Google“ teigimu, 6 sekundžių trukmės vaizdo reklamos yra tiesioginis atsakas į tai, kad žmonės yra linkę ilgas reklamas tiesiog praleisti paspausdami mygtuką „skip ad“, jei tik yra tokia galimybė.

Įprastai „YouTube“ reklamos gali trukti iki minutės, tačiau internautams suteikiama galimybė praleisti reklamas praėjus vos kelioms sekundėms nuo jos pradžios, taip priverčiant žmones pamatyti bent reklamos pradžią. Deja, tačiau trumpesnių reklamų išvengti nepavyks.

„YouTube“ šią reklamos sistemą jau yra išbandžiusi kiek anksčiau, o pačios kompanijos reklamą galės užsisakyti gegužės mėnesį. Beje, kompanijos gali užsisakyti ir gerokai ilgesnes nei 6 sekundžių reklamas, kurių internautai negali prasukti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: alfa.lt
(11)
(24)
(-13)

Komentarai (17)