Kaip išvengti didelių finansinių nuostolių: 5 didžiausios klaidos statant nuosavą namą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

peeplt 2016-05-04 09:40
Dėl namo likvidumo tai nelabai būtų galima sutikti. Čia taisyklė galioja tik didžiuosiuose miestuose. Kur naujos statybos namas turi panašią ar didesnę vertę negu jo statybos. O jai paimsim provincija, tai namo statybos beveik visada viršija sumą kurią gautum namą pardavęs. Taip yra todėl, kad provincijoje nėra nekilnojamo turto paklausos, o tuo pačiu ir kaina yra neadekvačiai maža. Ką daryti jai žmogus nori gyventi provincijoje, turi pinigų ir nenori gyventi sename sovietiniame name. Nupirkti naujo namo praktiškai neįmanoma, dėl tų pačių likvidumo dėsnių. Taigi tenka statyti nelikvidų namą pačiam ir nekreipti dėmesio į tokius patarimus.
bahuriux 2016-05-04 18:06
Visi susimauna dėl šito punkto, maždaug ant 50% Ta prasme jei planuoja išleisti 100k Eur, tai kaip taisyklė gaunasi 150k, yra krūvos visokių smulkmenų apie kuria net niekas nepagalvoja. Dar galiu papildyti straipsnį lietuviai stato perbrangius namus. Stayti brangesnį namą, tarp pigesnių labai neapsimoka, geriau atvirkščiai. Geriau pigesnis bet aukštesnio energinio efektyvumo, nei kaimyno.
T 2016-05-05 08:57
Reikia iš vis pagalvoti, ar taip jau reikia didelio namo, į kurį sudėtas visas gyvenimo turtas, jei jame gyvens tik du žmonės. Gal geriau arčiau darbų kuklus butas. Vienas Vilnietis neaišku už kokius pinigus pasistatė namą rajone. Paskui jį pardavinėjo už 200 t. € (tiek sumokėjo firmai už pastatymą), paskui kainą nuleido iki 100 t. €. Apie jį ėjo visokios kalbos, sakykim, kad negali atiduoti paskolos bankui, kažką yra užstatęs.