Paaiškėjo, kodėl naujos „nVidia“ vaizdo plokštės su kodiniu pavadinimu „Founders Edition“ kainuos 100 $ daugiau  ()

„nVidia“ per savo renginį, vykusį penktadienį, atskleidė „GeForce GTX 1070/1080“ vaizdo plokštes ir jų kainas. Kompanija vis dėlto paliko šiek tiek paslapties, nes niekas negalėjo pasakyti, ką reiškia „Founders Edition“ versija, kuri GTX 1080 atveju brangesnė 100 $, o GTX 1070 atveju – 70 $.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Iš karto pradėta spekuliuoti, kad tai galėtų būti grafikos spartintuvai su aukščiausios klasės siliciu, kuris geriau spartinsis, kiti manė, kad tai tiesiog referencinio dizaino vaizdo plokštės.

Pastarieji ir buvo teisūs. „nVidia“ nusprendė, kad jų naujo dizaino aušintuvas vertas daugiau ir už jį reikės primokėti gan nemenką sumą. Pirkėjas, įsigijęs „Founders Edition“ versijos vaizdo plokštę, negaus geresnio atrinko silicio – tai bus tik gamyklinio dizaino grafikos adapteris.

Reikia paminėti, kad bent pradžioje pasirodžius GTX 1080 grafikos spartintuvams poligonų dizaino aušintuvą turinčias vaizdo plokštes bus įsigyti kur kas paprasčiau, nes jų pasiūla bus didesnė nei partnerių, su jų kurtais aušinimo sprendimais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technews.lt
Technews.lt
Autoriai: Mindaugas Klumbis
(3)
(2)
(1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: