Sukurtas maudymosi kostiumas, kuris niekada neleis paskęsti  (3)

Artėjant vasarai daugelis atnaujina savo maudymosi kostiumus. Atšviežinti garderobą galite visiškai nauju kostiumu, kuris užtikrins, kad nepatirtumėte baugaus skendimo jausmo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vankuveryje kurianti dizainerė Katerina Semenko ir išradėja Valery Griznov susivienijo ir sukūrė maudymosi drabužius, kurie užtikrins saugumą vandenyje. Linija „Uslon“, skirta tiek vyrams, tiek moterims, praturtinta į gelbėjimo liemenę panašiu principu: oru pripildytos guminės juostelės, esančios kostiumuose, išlaiko žmogų virš vandens.

Labiausiai turėtų stebinti tai, kad ši maudymosi apranga neprimena masyvių gelbėjimosi liemenių ir yra išties stilinga. Moterims skirtuose kostiumėliuose gelbėjimo liemenės elementai integruoti liemenėlės apačioje ir kelnaičių juosmens dalyje, o vientiso kostiumėlio dalyje – aplink kaklą.

Vyrų maudymosi glaudėse šie elementai integruoti pilvo juosmens srityje.

Bene didžiausias šių kostiumėlių pranašumas – jie visada pripildyti oro ir todėl jų nereikia „aktyvuoti“ prieš lipant į vandenį. Tiesa, gadgette.com perspėja, kad šie kostiumai neatstos gelbėjimosi liemenės, bet gali padėti žmogui išsilaikyti virš vandens.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: lrt.lt
lrt.lt
(30)
(0)
(30)

Komentarai (3)