Sukurta meškerė, kuri pakeis žvejybos pasaulį (Video)  (2)

Turbūt ne vienas pradedantis žvejys slapčia keiksnojo sunkią ir užsispyrusią pirmąją meškerę, kuria niekaip nepavyksta atlikti taip trokštamo grakštaus metimo. Kai kurie žvejai panašiai jaučiasi ir šiandien. Ypač lengvos ir lengvai kontroliuojamos meškerės kainuoja labai brangiai, tad, nori nenori, tenka gyventi su savo senute. Tiesa, ne visi žvejai su tuo sutinka.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Amerikiečiai „The Angry Fish Rod“ kūrėjai ketina pakeisti įprastas žvejybines meškeres visiems laikams.

Pasak kūrėjų, „The Angry Fish Rod“ yra sukurta taip, kad žvejoti būtų kaip įmanoma paprasčiau. Tai – visiškai naujo vėjo gūsis žvejybos įrankių pasaulyje. O geriausia žinia ta, kad šiomis meškerėmis visai nesunkiai galės naudoti ir fiziškai silpnesni mažieji meškeriotojai.

Tam, kad užmestum masalą būtent ten, kur norisi, su šia meškere užtenka tik vieno riešo suktelėjimo. Meškerė pagaminta preciziškai ir yra ypatingai lengva, todėl jos valdymui nereikia jokios jėgos. Tai ypač palengvins tėvelių, norinčių išmokyti savo atžalas žvejoti, pastangas. Nesudėtingu įrankiu vaikai išmoks naudotis akimirksniu.

„The Angry Fish Rod“ akimirksniu išpopuliarėjo „Nashville Boat“ ir „Fishing Expo“ parodose Amerikoje. Parodų metu buvo pristatytos skirtingų dydžių meškerės, tinkančios ir vaikams, ir suaugusiems.

Idėjos sumanytojai užsiminė: „Vaikai gali naudoti ir suaugusiems skirtas meškeres, nes jas labai lengva valdyti, užtenka tik pasukti riešą, bet mes vis tiek manėme, kad turėtume pagaminti ir mažesnes meškeres, kad jauniesiems žvejams būtų dar paprasčiau jomis naudotis.“

Paklausti, kaip kilo idėja sukurti „The Angry Fish Rod“ meškeres, idėjos autoriai užsiminė atsižvelgiantys į negalią turinčių žmonių poreikius, ypač tų, kuriems nelengva valdyti pečius.

Šaltinis: Kablys

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Grynas.lt
Grynas.lt
(8)
(12)
(-4)

Komentarai (2)