Daugiabučių gyventojai kasmet paliekami be karšto vandens: kodėl turime taip kankintis?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

UTF16 2016-06-07 16:39
Jau ketvirti metai kaip atpratau nuo šito „malonumo“ ir daugiau niekada nebenoriu prie jo pratintis. Centralizuotas karšto vandens tiekimas taip pat reiškia ir centralizuotą šilumos tiekimą, kas žiemą, mano subjektyviais paskaičiavimais, reiškia bent 20 % didesnes sąskaitas ir beviltiškai tuščią energijos švaistymą.
evaldosia 2016-06-07 19:09
tie šilumininkai galėtu tikrinti vamzdynus nuo liepos 15 d.kada karšta lauke ir šaltas vanduo teka iš krano šiltas.bet ne ,jiems geriau tikrinti kada lauke dieną 16 šilumos.čia matyt šilumos tiekėjams yra finansinis interesas daryt bandymus kada šalčiau,bet gyventojams geriau kad darytu tuos bandymus kada lauke 30 karščio,o gyvatuko užsukti negali juk.galėtu juk koks nors politikas ir paklausimą duoti kodėl taip yra.
SaMaras 2016-06-07 21:46
Nereikia būti politiku, kad duoti atsakymą, kad kuo trumpiau nebūtų termofikato tiekimo, bandymai atliekami trumpais trasų gabaliukais, dėl to (bent jau Kaune) bandymai kažkur nuo gegužės vidurio iki rugsėjo vidurio... Nemanau kad pačiam kyla klausimas kodėl nesutvarko gatvių per vieną naktį..