Pirmasis toks išmanusis telefonas visame pasaulyje: filmuosite tai, ko nemato joks žmogus  (5)

Nedidelė danų kompanija „Lumigon“ pristatė unikalų prietaisą su lakonišku pavadinimu – T3. Tai pirmasis pasaulyje išmanusis telefonas aprūpintas naktinio matymo kamera.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujienos „širdimi“ tapo „MediaTek Helio x10“ lustas su aštuoniais 2,2 GHz branduoliais, kurie gali veikti vienu metu. Vaizdo sistema naudoja grafikos valdiklį „IMG PowerVR G6200“, o operatyviosios atminties yra 3 GB.

Jutiklinis Super AMOLED ekranas turi 4,8 colių įstrižainę ir 720p (1280 × 720 pikselių) raišką. Aparato korpuso gamybai naudojamas aukštos kokybės nerūdijantis plienas ir patvarus stiklas „Corning Gorilla Glass 4“. Prietaisas apsaugotas nuo drėgmės ir dulkių.

Didžiausią susidomėjimą kelia kamerų derinys. Galinėje pusėje yra 13 megapikselių pagrindinis modulis su kelių fazių automatiniu fokusavimu ir dviguba dviejų atspalvių blykstė.

Gale taip pat įmontuotas papildomas 4 megapikselių kameros modulis su naktinio matymo infraraudonųjų spindulių apšvietimu: jis leidžia fotografuoti visiškoje tamsoje. Priekyje esanti 5 megapikselių kamera taip pat aprūpinta blykste.

Priekinio skydelio apačioje yra pirštų atspaudų jutiklis. Jutiklių rinkinys taip pat apima akselerometrą, elektroninį kompasą, giroskopą, GPS/GLONASS/Beidou imtuvą, aukštimatį, termometrą ir apšvietimo jutiklį.

IR siųstuvas prietaisą leidžia naudoti kaip nuotolinio valdymo pultelį. Palaikomas bevielis baterijos įkrovimas.

Išmanusis telefonas turi Bluetooth 4.1 ir Wi-Fi 802.11a/b/g/n/ac adapterius, NFC modulius, stereo garsiakalbius ir 128 GB talpos vidinės atminties. Jis veikia ketvirtos kartos LTE tinkluose ir leidžia naudoti iškart dvi SIM korteles.

Matmenys 137 × 69 × 7,9 mm, svoris – 145 gramų. Naujienoje įdiegta operacinė sistema „Android 6.0 Marshmallow“.

Už unikalų „Lumigon T3“ teks nemažai sumokėti – 925 JAV dolerius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TOPCOM
TOPCOM
(19)
(1)
(18)

Komentarai (5)