VRM staigmena: net ir 5 km/val viršijus greitį sulauksite baudos

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Finalfour 2016-06-11 14:30
Kas super? Cia kai stalinas saude partija savo, tai patys saudomieji vis garsiau reikalavao mirties bausmiu, didint, saudyt ir t.t. Kazkokia fatamorgana. Jus esate aboliutus neadekvaiatai, jei galvojate kad baudu dididnimas kazka pakeis.
immortallt 2016-06-11 22:25
Jei mašina po smūgio susiploja, tai motociklininkas garantuotai negyvas. Klausimas tik ar atviram karste galės laidoti ir ar organai bus tinkami donorystei.
Instruktorius 2016-06-12 09:27
Dabar irgi baudos dideles, ir greicio matuokliu pristatyta, ir zenklu pristatyta, ir vietoje ir nevietoje, visada stengiuosi vazinet pagal taisykles, visada norom nenorom virsiju greiti , ir jei pavyktu uz kiekviena sita virsijima mane nubausti tai patikekite ,bankrutuociau, tai net autobusus baustu... nebeliktu masinu gatvese,neturetu uz ka susimoketi baudu. nes as tikrai stengiuosi vazineti pagal taisykles, o man net stengentis jo nevirsyti, greitis virsijasi nori nenori, , , visada nesuziuresi kai jau isibegejai per daug tiesioje tuscioje gatveje... Beto greitis seniau budavo mieste 60km/val, dabar 50,,, bet kaip vaziavo taip vaziuoja 60, ir daugiau... daznai bandau vazineti ant 50 mieste, tai zinot atrodo tuoj uzspardys uz pypins sustabdys primus kad visiems trugdau ir painiuojuosiu po ratais... toks jausmas ima vaziuojant 50, nors puikiai suprantu kad as tai teisus o kas virsija neteisus, bet psichologinis spaudimas labai lauciasi kad vaziuoju perletai, o saugumas zinoma su viekvienu 10 km didesniu vis mazesnis, ir kai reikia stabdyti labai jauciasi kad vaziuoti ant 50 yra labai saugu ir nebutu jokiu mirciu jei visi taip vairuotu. Kai buvo akcija kad baus uz 1 km virsijima tadien kazkaip sugebejo vazineti iki pietu leciau (kaikurie) bet tik pusdieni,,,, ir baudos nuo pajamu lygio turi buti, jei uzdirbi 100 000 tai tegu 10 proc nuskaiciuoja, tada visi galvos ... ir visi bus bent uz vairo lygus...
Xdmin 2016-06-12 16:18
Na kodel? Masina susiploja nuo motociklo, vairuotojas gali net nepajausti stabdelejimo, nuskrido ir tiek. https://d37nk263jfz2p8.cloudfront.net/i ... 04191b.gif atsistoji ir nueini. Kai ziuredavau MOTO GP, tai dazniausia problema budavo, sumustas arba isnarintas mazasis kojos pirstelis (jis visada kur nors kliuna ) Jei visi vazinetu su motociklais ir sarvais, tai mirties atvejai butu tik nukritus nuo tilto arba kalant galva tiesiai i medi, siena ar kita motocikla, bent jau taip man dabar atrodo.
Instruktorius 2016-06-12 18:10
Savo akim esu mates kai motociklininkas skrenda, laimei pro sali medzio , tai motociklas salia manes i medi issitaske o jis salia medzio maziausiai 30 metru skrido oru,,, o kai nukrito tai ir batai jam nuo koju nusimove, laimei neuzsimuse ...nes buvo spec odiniuose drabuziuose motociklininkams,,, tai nuslubavo... o masina i kuria trenkesi (sprogimo garsas) tai labai sudauzyta buvo,,, patys pretendentai i motociklo A kategorija, jau pries laikydami teises sneka , kad gal dar nereikejo tos A kategorijos, gyventi tai norisi... as irgi buvau uzsivedes su tom A kategorijom,,, bet manau dar pakentesiu... moksliskai kazkur irodyta kad vien jau sedejimas ant motociklo 70 kartu pavojingiau nei masinoje.... ir kada esate mate motociklininka (sportini motocikla) ne motoroleri, vaziuojanti nevirsijant 50 km/val?
Instruktorius 2016-06-13 12:05
http://www.delfi.lt/news/daily/crime/av ... d=71536662
Simplicity 2016-06-13 12:25
Gal kokioj Indijoj ir perka motociklą tik tam, kad pigiau iš taško A į tašką B nuvažiuotų. Visur kitur motociklas yra brangi pramoga, nes jį apdrausti kainuoja brangiau nei automobilį. Na, o kalbant apie sportinius motociklus (aka ), tai juos perka tikrai ne tam, kad į darbą leistinu greičių važinėtų. p.s. Ta odinė apranga yra labai geras dalykas, nes nereikia skraiduolio gabalų iš pakelės medžių ir griovių rinkti- viskas viename maiše lieka.