Pigus ir patvarus: akimirksniu pastatomas namas tarnaus net 100 metų (Video)  (2)

Daugelis statybų kompanijų nuolat bando atrasti naujų būdų, kaip pigiai ir kokybiškai įrengti pastatus. Štai bendrovė „Fiction Factory“ sukūrė namus iš kartono, kuriuos galima pastatyti akimirksniu ir tvirtumu jie nenusileidžia net mūrinėms konstrukcijoms.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kartonas supa visą pastato pagrindą. Jis daug kartų apjuosia rėmą ir sukuria neįtikėtinai tvirtas sluoksnį. Kadangi tai yra pigi medžiaga, viso namo kaina taip pat nėra didelė. Vis dėlto, ji priklauso nuo sluoksnių ir namo sekcijų, kurių pageidauja „Wikkelhouse“ pirkėjas.

Namo fasadas yra pagamintas iš medienos todėl nebaisi jokia drėgmė ar kitas išorinis poveikis, kurio paprastai neatlaikytų kartonas. Komanda  tvirtina, kad šis sprendimas leidžia pastatui suteikti 50 ar net iki 100 metų garantiją.

Kadangi statinys yra sudarytas iš atskirų modulininių sekcijų, kurių kiekviena siekia 1,2 metrus ilgio, namas gali būti pristatomas ir surenkamas vos per vieną dieną. Kartonas namą padaro neįtikėtinai lengvu (maždaug 6 tonų svorio), o tai leidžia jūsų būstą transportuoti, kur tik panorėsite.

„Wikkelhouse“ yra visiškai draugiškas aplinkai. Jis pagamintas iš perdirbtų medžiagų, o nukirtus medį, į jo vietą yra pasodinami net keli kiti augalai.

Jei susidomėjote šiuo namu, verčiau kuo greičiau užsiregistruokite, nes bendrovė kasmet pastato vos 12 namų. Taip ji daro dėl to, kad užtikrintų aukščiausią kokybės lygį. Vėliau gamybos apimtis ketinama išplėsti ir kas žino, gal žvelgiame į statybų rinkos ateitį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(50)
(7)
(43)

Komentarai (2)