Kinijos turgelio stebuklai: „Lenovo TAB 2 A7-30“ planšetas ypač taupiems pirkėjams (Video)  (1)

Gerai visame pasaulyje žinomas Kinijos gamintojas „Lenovo“ išsiskiria dideliu universalumu bei lankstumu. Kad „Lenovo“ gali kurti ir gaminti aukščiausios kokybės nešiojamus kompiuterius tikriausiai žino visi, tačiau šis gamintojas retsykiais savo produkcija taip pat palepina ir taupius pirkėjus, ieškančius geriausio santykio tarp kainos ir kokybės. O jei dar išdrįstate pirkti „Lenovo“ kompiuterius tiesiai iš kiniečių, gaunamas ypač taupus variantas. Vienas iš tokių mūsų pastebėtų pavyzdžių - solidžiai atrodantis biudžetinis planšetinis kompiuteris „Lenovo TAB 2 A7-30“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai jau antrasis šios serijos planšetinis kompiuteris. Pasak užsienio apžvalgininkų, „TAB 2 A7-30“ atnaujinimai yra tikrai jaučiami ir akivaizdūs. Nors tai pigus biudžetinis planšetinis kompiuteris, tačiau kuriant „TAB 2 A7-30“ „Lenovo“ dėjo visas pastangas optimizuojant šio įrenginio dizainą. Naujosios kartos planšetas tapo ne tik plonesnis, tačiau taip pat ir lengvesnis. Ttai yra itin aktualu, kai kalbame apie 7 colių įstrižainės planšetinį kompiuterį, kurį dažniausiai visuomet norisi turėti šalia savęs.

Įdomiausia šiuo atveju yra tai, kad kuriant „TAB 2 A7-30“ ir įvertinant šio planšeto kainą, „Lenovo“ sugebėjo pasirūpinti ne tik patraukliu dizainu, tačiau ir santykinai gerą našumą užtikrinančia aparatine įranga. Šis planšetinis kompiuteris turi integruotą „Mediatek MT8382M“ lustą, 1,3 GHz keturių branduolių „Cortex-A7“ CPU, „Mali-400MP2“ grafinį procesorių GPU ir taip pat yra aprūpintas 1 GB operatyviąją RAM bei 16 GB vidine atmintimi.

Užsienio apžvalgininkai taip pat linkę atkreipti dėmesį į planšetinio kompiuterio „TAB 2 A7-30“ IPS technologijos ekraną. Pastarasis turi 1024 x 600 taškų raišką, tačiau šiek tiek gali nuvilti dėl itin žemo 170 PPI rodiklio. Vis dėlto šis 7 colių įstrižainės „Lenovo“  planešetinis kompiuteris šiuo aspektu tikrai niekuo nenusileidžia konkurentų biudžetiniams planšetiniams kompiuteriams, o labai tikėtina, kad juos netgi lenkia, nes dauguma jų dažniausiai naudoja TFT technologijos ekranus.

Galiausiai svarbu paminėti ir tai, kad „Lenovo TAB 2 A7-30“ yra aprūpintas WiFi, Bluetooth ir GPS ryšio moduliais bei taip pat turi integruotą 2 megapikselių kamerą galinėje ir 0,3 megapikselio vaizdo pokalbiams skirtą kamerą priekinėje dalyje. Optimistiškai nuteikia ir 3450 mAh talpos baterija. „Lenovo“ teigia, kad tokios talpos baterija planšetiniu kompiuteriu „TAB 2 A7-30“ nepertraukiamai leidžia naudotis net iki 7 valandų.

Kadangi „TAB 2 A7-30“ oficialiai buvo pristatytas 2015 metų pirmąjį ketvirtį, šiuo metu šį planšetą be didelių problemų galima įsigyti praktiškai bet kuriame pasaulio regione, bet jo kaina gerokai skirsis priklausomai nuo to, iš kur jį perkate. Pavyzdžiui, Lietuvoje jis buvo siūlomas už vidutiniškai 140€ kainą, kai tuo tarpu perkant tiesiai iš Kinijos elektroninių parduotuvių šiuo metu jį galima lengvai įsigyti už 120 JAV dolerių (105€), o pasinaudojus papildomai šioje elektroninėje parduotuvėje skelbiama akcija – tam reikia suvesti kupono kodą Lenovo01, kaina nukrinta iki 94.89 JAV dolerių (83.64€).

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(7)
(4)
(3)

Komentarai (1)