Ypač patogus ir naudingas priedas bet kokiam automobiliui: daugiau jokių pavojų iš už kampo (Video)  (5)

Buvę „Apple“ programinės įrangos kūrėjai norėjo patobulinti automobilių vairuotojų patirtis, tačiau visai nenorėjo kurti naujo automobilio. Businessinsider.com rašo, kad jie pristatė revoliucinę naujovę, skirtą visiems automobiliams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kompanijoje, pavadinimu „Pearl“, 50 darbuotojų iš 70 yra dirbę „Apple“, tačiau vietoj to, kad imtųsi kuri naują automobilį, jie nusprendė pristatyti aukštos klasės technologiją, kuria gali naudotis visi automobiliai.

„Pearl“ pirmasis produktas – vandeniui atspari galinė kamera ir perspėjimų sistema, kurią galima primontuoti automobilio gale, šalia numerių.

Kaip tvirtina „Pearl“, ji lengvai pridedama: per keletą minučių ją pritvirtinsite savo atsuktuvu. Tai ir skiria sistemą „RearVision“ nuo alternatyvių kamerų sistemų, kurios montuojamos itin sudėtingai.

„RearVision“ turi saulės baterijas. „Pearl“ tvirtina, kad iš dalies tai yra kamerų paprasto prijungimo priežastis. Jos įsikrauna pačios.

Kai kamera jau pritvirtinta, jos transliuojamą vaizdą galite matyti savo telefono ekrane tiesiogiai. „Pearl“ suteikia galimybę gauti vaizdo transliacijas ir į „iOS“ ir į „Android“ operacines sistemas turinčius telefonus. Taip pat ši bendrovė suteikia ir visą plėtojimo bei patogaus telefono pritvirtinimo automobilyje įrangą.

Kompanijos atstovai pabrėžė, kad plėtojimo įrangos tikslas – ne tik susieti telefoną su kamera, bet ir analizuoti atkeliaujantį vaizdą, o aptikus kliūtis – siųsti garsinius ir vaizdinius perspėjimus apie jas.

Visi vaizdai išsaugomi telefone. Kai kurioms valstybėms, rašo businessinsider.com, ši galimybė yra itin svarbi: Jungtinėse Amerikos valstijose (JAV) Nacionalinė eismo saugumo administracija neseniai nusprendė, kad galinio vaizdo kameros turi būti įdiegtos visuose automobiliuose iki 2018 gegužės.

Sistema kainuoja 499 dolerius (440 eurų) ir bus pradėta pardavinėti rugsėjį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(6)
(18)
(-12)

Komentarai (5)