Tai bent išradimas: vos 25 cm ilgio meškerė, kurios nesulaužysi (Video)  (1)

Jei kada svajojote apie kompaktišką ir visiems žvejybos būdams lengvai pritaikomą meškerę, kurią galėtumėte pasiimti net keliaudami į darbą, šis vengrų išradimas gali būti būtent tai, ko jūs ieškojote.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Žvejyba visiems!“ – skelbia kompaktiškos žvejybos sistemos sumanytojai „wor.my“.

Aprašydami savo naująjį produktą, kūrėjai iš karto išvardija didžiausius jo privalumus. Turėdami kompaktišką žvejybos sistemą, galėsite nesibaiminti meškerės lūžių, be to, galėsite patobulinti meškerę ir pritaikyti ją savo poreikiams arba pagal tai, kokią žuvį tuo metu ruošiatės gaudyti.

O geriausia žinia yra ta, kad mažiausias galimas meškerės dydis siekia vos 25 cm, todėl ją nesunkiai sutalpinsite ir į gilesnę kišenę. Įspūdingas ir šios mini žvejybos sistemos svoris – priklausomai nuo to, kokį jos kotą ir rankeną pasirinksite, naujasis žvejybos pasaulio gyventojas svers nuo 220 g iki 240 g.

Meškerėlės kūrėjai tvirtina, kad tokį įrankį sulaužyti tiesiog neįmanoma. Visos meškerės dalys pagamintos iš metalų, daugiausiai iš nerūdijančio plieno. Šioje žvejybos sistemoje nerasite jokių plastiko apraiškų, todėl tokia meškerė turėtų tarnauti ištisus dešimtmečius.

Nepaisant keistokos meškerės išvaizdos, ja naudotis taip pat patogu, kaip ir įprasta meškere, tik šioje žvejybos sistemoje visą meškerės lankstumą sukuria nerūdijančio plieno spyruoklė. Tiesa, „wor.my“ ketina gaminti meškeres su įvairiomis spyruoklėmis, pritaikytomis skirtingiems žvejybos būdams.

Nepaisant liaupsių savo produktui, meškerės kūrėjai pripažįsta, kad pasaulyje būtų nesunku surasti žymiai geresnių meškerių, pritaikytų specialiai tam tikro žvejybos stiliaus poreikiams. Tačiau kompaktiška meškerės sistema ir nebuvo kurta tam, kad galėtų konkuruoti su žvejybos pasaulio „banginiais“.

Pagrindinis „wor.my“ tikslas – sukurti universalų, ypač ekonomišką įrankį, tarsi sulankstomą įrankių rinkinuką žvejui, kuris kiekvieną minutę nori būti bent jau minimaliai pasiruošęs išlėkti į žvejybą.

Kitas tokios žvejybos sistemos privalumas – platus priedų pasirinkimo spektras. Iš esmės tai tokia meškerė, kurią galite susikurti patys – pritaisyti prie jos jums patogiausią ritę, išplėsti meškerės ilgį papildomomis spyruoklėmis.

Dėl kastingo galimybių taip pat nevertėtų abejoti. Žvejybos sistemos sumanytojai teigia, kad ši mažylė gali lengvai konkuruoti su 2 m ilgio tradicinėmis meškerėmis. Be to, meškerėje įtaisyta spyruoklė vos vienu riešo judesiu suveikia kaip katapulta masalui.

Kol kas tokia žvejybos sistema – vis dar gamybos stadijoje. Reikia tik viltis, kad idėjos autoriams netrukus pavyks surinkti reikiamą sumą pinigų ir imtis šių mažylių platinimo. Ar tokio įrankio jums reikėtų? Jei norite kiekvieną minutę būti pasiruošęs trumpai žvejybos pertraukėlei, šis įrankis jums neabejotinai pravers.

Parengta pagal Kablys.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Grynas.lt
Grynas.lt
(7)
(9)
(-2)

Komentarai (1)