Netikėtas „Peugeot“ atsparumas: kaip hečbekas šturmavo laiptus (Video)  (3)

Net ir pragmatiškieji vokiečiai kartais elgiasi kaip visiški nutrūktgalviai. Puikus to įrodymas yra šis Sarlui įamžintas vaizdo siužetas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jame užfiksuota kaip „Peugeot 307“ vairuotojas neaiškiomis aplinkybėmis užvažiavęs ant aukštos pakylos kurį laiką sprendžia, ko vertėtų imtis toliau.

Logiška įvykių eiga patekus į tokią nemalonią situaciją būtų tiesiog važiuoti atgal. Visgi galbūt supanikavęs, o gal nesuprasdamas į kurią pusę pasuko, su griausmu nudardėjo žemyn.

Bekelei visiškai nepritaikytas „Peugeot“ hečbekas šį ekstremalų išbandymą atlaikė stebėtinai gerai. Automobilis ne tik nuvažiavo nuo didžiulių pakopų neapsivertęs, bet ir buvo ne itin smarkiai apgadintas.

Šioje situacijoje ne mažiau už prancūziško modelio tvirtumą stebina ir vairuotojo ramus nusiteikimas apsimesti lyg nieko nebūtų nutikę.

Atlikdamas netikėtą kaskadinį triuką jis pametė priekinį registracijos numerį, tačiau jau buvo susirengęs važiuoti savo keliu. Jo planus sujaukė tik pasirodęs įvykio liudininkas, kuris susirūpino, ar vairuotojas ir šalia sėdinti keleivė yra sveiki.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(15)
(9)
(6)

Komentarai (3)