Dell atsisako planšetų gamybos: „tai jau praeitis, ateina laikas naujoms technologijoms“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bahuriux 2016-07-05 08:55
Neįsivaizduoju išvis kodėl žmonės jas pirko.
geziokas 2016-07-05 08:56
sugalvojo peraugusį telefoną su beveik kompo funkcijomis ir kartais be telefono funkcijų ir stebisi, kodėl nepasiteisino mintis. Planšetinių galimybės pakankamai ribotos. Taip, be jų kai kurie specialistai nebegali išsiversti, tai savaime suprantama: mažas, patogus, lengvai valdomas pirštais, ne taip, kaip laptopas. Bet jis taip pat dubliuoja ir telefono funkcijas. Buvau laimėjęs tris planšetes, vieną padovanojau, kitą pardaviau, trečią išsikeičiau į kitą prizą Mano manymu, planšetai sustabdė telefonų evoliuciją: užuot kūrę planšetus, geriau būtų dirbę ties baterijų talpa, perkaitimo problemomis, operacinemis sistemomis.
ArtVrb 2016-07-05 10:08
Turiu Nvidia Shield tablete.Labai patogus daiktas po darbo pareinu atsiguliu atsiverciu kaip knygute ir ziuriu viska ko man reikia.8incu Galima ir pageimint laika uzmust yra visokie emuliatoriai,beto pajungiu prie teliko kai filma ziuriu tai atstoja kompa pilnai.Galima pelyte klaviatura nauduot ko dar reikia ?Ir priklauso kam.Man uztenka to ka gali pasilyt androidas sio metu esu paprastas vartuotojas daug nereik.Jai fotoshopino ar dirbi su grafika kuri video tai ir taip aisku turi pirkt jau galinga gelezy pagala poreikius.
nzn 2016-07-05 11:48
Gezioke tu gryba pjauni beleką čia rašinėdamas. Įsiskaityk, ką rašo: atisako planšetų, bet oreantuojasi į 2in1 laptopus. Tai reiškias, kad toliau tobulins tuos pačius planšetus, tik su galimybe pasijungti kaip pilnaverčiu laptopu. O kad geriau Microsofto windows tokiu atveju, tai jau senai akivaizdu. Planšetai turi keletą privalumų, dėl ko jie yra perkami ir naudojami. Bėda tame, kad didelis pirkėjų procentas jų nesugeba įvertinti ir kartu neįvertinant naudos/kainos santykio vistiek nuperka. Bet kuo toliau tuo daugiau tai išsiaiškina, plius daugėja tokių pačių planšetų kinietiškų už mažesnę kainą, tą patį atliekančių.
sloggi 2016-07-05 20:01
Pas mus is uzsienio serveriu eina zaidimus streamint, ar tik ta ka kompe turi. Ty ar neblokuoja musu regiono jai zaidimo serveris kokiam us ar uk?