„LG“ ir „Volkswagen“ jungia pajėgas, kad sukurtų namus pakeisiančią sistemą  ()

Koncernai „LG Electronics“ (LG) ir Volkswagen AG pasirašė sutartį dėl bendros naujos kartos platformos, jungiančios prietaisus ir išmaniuosius automobilius (Connected Car Platform), vystymo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kompanijos kurs išmaniąją Volkswagen platformą, kuri pagerins automobilių ir elektroninių prietaisų sąsają.

Ši platforma, naudojanti naujausias debesų sistemų technologijas, leis vartotojams lengvai susieti savo automobilio kompiuterį su išmaniųjų namų sistema ar kitomis programomis.

Per ateinančius kelerius metus LG ir Volkswagen taip pat kartu planuoja vystyti technologijas, kurios padės sujungti mašinas su išmaniaisiais namais. Vairuotojas turės galimybę stebėti ir kontroliuoti šviesas, apsaugos sistemas ir kitus namų apyvokos prietaisus.

Be to, norima sukurti pranešimų centrą, kuris saugiai ir intuityviai informuos vairuotoją apie visą svarbią informaciją ir padės spręsti problemas su kuriomis šis gali susidurti kelyje.

Koncernai sukurs ir naują, geriau optimizuotą informacijos ir pramogų sistemą išmaniesiems automobiliams. 2015 metų kovą, Ženevoje vykusioje automobilių parodoje, Volkswagen dukterinė kompanija „Italdesign Guigiaro“ pristatė naują modelį su septyniomis svarbiomis LG detalėmis: holograminiu ekranu, išmaniuoju laikrodžiu, galinėmis lempomis ir kamera.

Liepos mėnesį Volkswagen paskelbė, jog LG tapo jų pagrindiniu elektronikos tiekėju ir partneriu FAST (Ateities automatizuotų tiekimo kanalų) programoje. Šiais metais Elektronikos parodoje (CES) šios kompanijos sėkmingai pristatė pažangią išmaniųjų namų sistemą, kuri gali būti kontroliuojama sėdint automobilyje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(6)
(3)
(3)

Komentarai ()