Ilgai dvejojusi NATO apsisprendė: nuolaidžiavimo ir abejonių laikas praėjo, dabar parodysime jėgą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Nukainotas 2016-07-11 15:00
Nu va, raudonoji kiaulė supras. Nes jokios kitos kalbos nemoka.
Elite 2016-07-11 15:39
Tai ka, IV pasaulinis karas jau arteja, kai kovosim tik su akmenimis ir pagaliais.. Tik gaila kad visokie delfiai, 15min, cnn, ir .t.t siais laikais zmonem yra pagrindinis irankis pasauleziurai formuoti. Gaila kad zmones nereiklus tiesai. Visos puses be isimties turedamos savo ziniasklaida tik teigiamai apie save raso ir neigiamai apie kitus iskraipydami savo naudai.. Lygiai tas pats su LT, RUSSIA, AMERICA, CHINA, visur tas pats. Lygiai tas pats kaip su religijom.. Visos religijos teigia kad jos teisios o priesai klysta. o visi kas individuoliai bando ziureti globaliai problema yra laikomi nenormaliais nes, Autoritetas ir mases sako kitaip! "Jei nesutinki su mumis - trukdai mums, arba esi valstybes priesas - kurstytojas". Bet jei sutinki tai gerai tada tu savas. Jei nori tiesos bet neturi laiko apmastyti, lauk kol tiesa tau kiti pasakys, tik ziurek kad butu geras ipakavimas, nes isvaizda parodo kas yra viduj.. o vidu net nebutina ziuret nes ir taip aisku pagal nuotraukas ant ipakavimo isoreje, plius dar laiko nera paziuret kas viduje nes as pavarges ir rytoj anksti keltis i sunku darba, nes kurui ir maistui reikia ir mokescius didelius reikia moket, sveikatos problemu turiu, bet va dar smartfona isleido nauja, tai paprasysiu virsvalandziu.. bukim sachmatais ir toliau..
min 2016-07-11 16:53
O į temą turi ką pasakyti?
Berserkas 2016-07-11 17:51
Aš tapati norėjau paklaust.
shift 2016-07-11 19:43
Nereikia čia demagogijos. Niekas nieko taip lengvai nenuneštų. Ne viskas priklauso nuo kiekybės. Prieš burliokų ordą reikia trijų elementarių dalykų: 1. geros žvalgybos, kuri praneštų artilerijai koordinates - mūsų kariai tam paruošti puikiai; 2. Palydovinio sekimo ir navigavimo sistemų - jau dabar galima naudotis NATO žvalgybiniais resursais ir tie resursai vis didinami; 3. Tikslaus pataikymo ginklų, kurie pagal GPS koordinatęs paleis raketų ir sviedinių ugnį metro tikslumu į priešų susitelkimo vietą - tam tiks mūsų haubicos ir sąjungininkų sistemos. O koloradams reikėtų daug baltų furgonų faršui išvežti.
Baisuols 2016-07-11 21:09
Taip, taip ir nepamirškit įsivaizduojamo priešo vadinti koloradais, kiaulėm ar dar kažkuo tik ne žmonėmis, nes į žmones šaudyti sunkiau. Nesigėdykit, Jūsų įsivaizduojamas priešas tą patį daro.
manas 2016-07-11 21:23
Ir mes dar stebimes, kad rusu tauta aklai tiki savo ziniasklaida Is pavadinimo bei zmoniu reakcijos atrodo, kad po Lietuva jau laksto rusu kariai, ir nato pagaliau nusprende mus ginti, o is tikruju - nieko naujo.
DimQa 2016-07-11 21:43
Na gal kiek per spalvingai išsireiškė žmogus, bet jis teisus. rusija kitaip nesupras. (taip aš šalies pavadinimą parašiau iš mažosios).
kiesza 2016-07-11 22:08
Kaip tai kas Va Ukrainoje 4000 karių nebuvimas laiku ir vietoje jiems kainavo Krymą. Gal ir nuneš kaip sakai, bet bus visos aukos užregistruotos popieriuje, o po daug metų kai rusas išsičiūchins tavo anūkai jam galės pateikt sąskaitą už agresiją. Bet ,kad tokio scenarijaus nebūtų mes įstojom į NATO. O svetimos kariuomenės mes pasiprašėme, kad apskritai jokie scenarijai čia neturėtų perspektyvų..
Talkatif 2016-07-11 22:35
Tos Nato užsienio pajėgos reikalingos lenkus sulaikyt, kad tie nenutrūktų ir nenuneštų maskolių. Lenkai labai daug nuoskaudų turi ir puikiai jas vis dar pamena. O pasiutusiam lenkui 200k atvarytų vaikinų iš taigos ir stepių, - tik užkandis.
mnv 2016-07-11 22:55
Tai ar tik įsivaizduojamas, jei tą patį daro?
- 2016-07-11 23:18
Elgiamasi kaip prieš pirmąjį pasaulinį karą - Prancūzijai paprašius britų kareivių, britai paklausė, kiek reiktų kareivių. Prancūzai atsakė - atsiųskite vieną, ir mes užtikrinsime, jog jis žūtų. Tai kas, kad nušluotų rusai įgulas. Pasidžiaugtų pusmetį, o tada gautų malkų nuo didžiausios karinės sąjungos pasaulyje. Bandymas lįsti prie branduolinio arsenalo baigiasi dalies Nato, bei VISOS Rusijos nustojimu egzistuot. Rusija ne SSRS su Rytų bloku, kad galėtų svajoti apie karinę pergalę prie NATO net ir su branduoliniais ginklais.
Creatium 2016-07-12 09:08
Be abejo, kad tūkstantis ar kiek ten karių realios galios itin nepadidins. Tačiau tai yra ne mūsų kariai, o kitų šalių. Jiems žuvus tai nebebūtų tik Lietuvos/Latvijos/Estijos - Rusijos (ar Baltarusijos) karas, jau būtų nori nenori užkabintos ir kitos Aljanso šalys. Čia panašiai, kaip JAV tie keli šimtai atsiųstų karių. Vos tik jie išbėgtų į frontą, tai jau nebebūtų vien tik mūsų karas.
Zebediejus 2016-07-12 09:43
Būtinai papasakokite tą gruzinams, ukrainiečiams, čečėnams ir kitiems, kurie nuo "įsivaizduojamų priešų" jau nemažai savo artimųjų palaidojo. Stipri vaizduotės galia, sakyčiau.
hamann 2016-07-12 10:09
Dėja, rusija = maskva. Ko nepasakysi apie Europą ar JAV. Po maskvos užėmimo rusijoje turbūt būtų tiek betvarkės, kad net kariaut nebūtų su kuo. Jau nekalbant apie tai, kad pasinaudodami ta proga tiek ukrainiečiai tiek gruzai nedelstų ir atsiimtų savo okupuotas teritorijas.
Audrius 2016-07-12 10:31
Man idomu, kaip atrodytu (jei isvis egzistuotu) NATO, jei pvz nei viena salis negaletu uzimti daugiau nei 15% visos NATO tiekiamos ginkluotes rinkos ir nei viena salis negaletu pirkti daugiau kaip pvz 15% savo ginkluotes is vienos salies. Ir bendrai, kad visos salys butu skatinamos kuo daugiau gynybai skiriamu lesu isleisti salies viduje, o ne eksportui. Speju tokiu atveju JAV labai greitai praeitu noras stiprinti "savo draugu" gynyba. Dingtu visos gresmes ir is rytu ir is pietu.
SaMaras 2016-07-12 10:47
Ne tie laikai ir ne ta sąjunga, kad pirkti reikėtų pagal paskyras. Nori volgos, pinigų turi bet važinėk tik su ZAZ, nes partija ir vyriausybė taip nusprendė
dainius.tamošaitis 2016-07-12 10:55
.
SaMaras 2016-07-12 11:15
O sunaikinus rusiją nebūtų net nuo ko gintis. O, o, o dar jei bobutė turėtų kiaušinius būtų bobute su kiaušiniais.. ir iš viso sapalioji apie nieką čia tu ir apie nieką.
sloggi 2016-07-12 11:21
Cia kai paskaitai, tai toks jausmas, kad jau ruosiasi atviram karui. Kazi kam is jo naudos butu, kas noretu rizikuot zaidimu su branduoliniu ginklu? Cia jug tas tukstantukas kur atvaziuis geriausiu atveju mums uztikrint pagalba ginantis nuo hibridinio karo.. Jai reikes atviro karo tai tiesiog bombarduos kam tuos kareivius ant mesos siust.