„Samsung“ susimovė: „Galaxy S7 Active“ neišlaikė paprasto vandens testo (Video)  (1)

Šiemet „Samsung“ daug dėmesio skyrė savo išmaniųjų telefonų atsparumui vandeniui – flagmanai „Galaxy S7“ ir „Galaxy S7 edge“ gavo apsaugą nuo vandens ir dulkių, atitinkančią IP68 standarto reikalavimus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tuo pat metu nebuvo pamiršta ir „Galaxy S Active“ linija, kurios prietaisai yra apsaugoti nuo vandens, kritimo, aukštos ir žemos temperatūros. „Galaxy S7 Active“ išmanusis pristatomas kaip viena iš labiausiai apsaugotų prietaisų.

Tačiau leidinys „Consumer Reports“ nusprendė palyginti reklaminius šūkius su tikrove.

Specialistai išmaniajam telefonui sukūrė sąlygas, kurios imitavo prietaiso panardinimą į pusantro metro gylį trisdešimčiai minučių, t.y. patikrino ar „Galaxy S7 Active“ atitinka specifikacijose nurodytą atsparumą vandeniui.

Patikrinimo išmanusis telefonas neišlaikė, ir to padaryti jam nepavyko du kartus. Pirmuoju atveju ekranas nebeveikė, antruoju – pradėjo mirksėti.

Be to vandens pateko po fotoaparato objektyvo apsauginiu stiklu ir į SIM kortelės lizdą. Kodėl taip nutiko kol kas neaišku. Galbūt, „Samsung“ į rinką išleido brokuotą prietaisų partiją. „Galaxy S7“ ir „Galaxy S7 edge“ analogišką testą išlaikė be neigiamų pasekmių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TOPCOM
TOPCOM
(20)
(4)
(16)

Komentarai (1)