Pranešama, RF kuria kosminį lėktuvą branduoliniam užtaisui

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Berserkas 2016-07-16 21:03
Nesuprantu kam tokius ginklų kuria, jie yra masinio naikinimo, bet griozdiški. Sunaikinsi plota kita žemyna tai ji sunaikins tavo ir tesiog galiausiai abi praleimės kai valstybėse liks po 5-10% iš viso gyventojų negu prieš kara. Šiaip manau, kad ir kaip tai skambėtu, bet visgi geriau patobulinti karininkų ginkluote ir galbūt kada nors naudot robotus, turiu omeni, kad jeigu reikėtu užimti ka nors tai tu pašalinti tuos žmones kuriu nereikia tarkim kareivius, bet čia grynai naikinimui kuriuoje vietoje lieka niekas ir niekam netinkamas.
aro 2016-07-16 22:27
Tai jie dabar labai daug ka kuria ir "planuoja" statyt . Juk RF jokiais budais niekur neatsilieka nuo vakaru valstybiu, pries savo piliecius bent jau, dar ir pirmauja beveik visur. O kas del atominio ginklo, tai neturi, kaip daugiau gasdint vakaru ir tiek. Isidrasina po truputi vakarai (NATO baltijos regione, sankcijos, pratybos ir t.t.) nebijo "galinguju rusu" imidzo, tai dar vienas vaistas yra. Trecias pasaulinis, atominis karas. Puikus rusijos pranesimas, pilieciams - analogu neturintis kosminis lektuvas, lenkiantis Amerika 100 metu i prieki, o vakarams - atominis ginklas
kestutisz 2016-07-16 23:50
Tai branduolinių ginklų ir paskirtis visų pirma naikinti civilius su visa infrastruktūra, arba tiksliau gąsdinti jog gali sunaikinti. Ir tai padaryti palyginus gan pigiai. Karinių tikslų tai beveik nesprendžia. O robotai ir kiti patobulinimai tai gautųsi į vienus vartus, visi tai supranta ir todėl masinio naikinimo ginklai niekur nedings.
Berserkas 2016-07-17 01:19
Nesakau robotus gamint tokius kurie kaip žmonės judėt, bet labiau mechanizma panašesni. Net tarkim "kiborgus" galima gamint, ta prasme egzoskeleta, geresnius ginklus, šalmas su įvairiais davikliais, naktiniu matymu, galbūt "užsikirto žodis", bet kad matytų žmonių skleidžiama šiluma, galbūt net kaip žiuronus su galimybe priartinti, o gal galu gale nugaroje kamera ar 360° ir įstatyti ekranėlius ir pnš. Lengvesnius šarvus kur buvo straipsnis ir daugiau dengenti kūna. Čia galima fantazuot, bet realiai įgyvendama. Nesakau, kad visus karius aprupintu, bet dali tikrai. Nekalbant tai, kad daug labiau prislopintu tokia kaip Rusija. Ypač tokie kostiumai manau tiktu kariaujant ar mieste. Nesakau, kad visi Rusai blogi, tikrai nėra visi, bet tai kas sėdi valdžioj tai visi supranta.
prusas 2016-07-17 09:53
Nesuprantu, kam spausdinti šį piarą. Kiek mes jau girdėjome apie rusų bazę mėnulyje, kelionę į marsą ir t.t. Tuščios kalbos. Dar sovietiniais laikais buvo sukurtas nematomas lėktuvėlis iš grafito kuris skrisdsmas balistine trajektorija galėjo manevruoti. Bet kiek žinau, dar ir dabar nebaigtas.
DJ_LFS 2016-07-17 11:45
MindaugasV85 2016-07-17 12:14
O tai gal susitinkam kokiam skersgatvy ir išsišaudom - bus paprasčiau, o ir gamta nebus užteršta branduolinėm atliekom! Dėl visų neramumų, masinio naikinimo ginklų kūrimo kaltas vienas paprastas dalykas - pinigai. O tiksliau, žmogaus noras turėti daugiau pinigų ir turėti daugiau valdžios. Jau seniai sau esu pasakęs: būsiu ūbagas, bet būsiu teisingas (vertinant subjektyviai).
kestutisz 2016-07-18 00:21
Galima, bet tai brangu, sudėtinga ir t.t. - sovietai jau nebepatempė lagerio sąlygomis, tad ir buvo nueita savižudžio diržo su sprogreminimis keliu. Išrastų kokį greitą ir pigesnį nei branduolines raketas planetos sunaikinimo ginklą - greit įsitaisytų atitinkamą lagaminėlį.