Vasaros pasiūlymas: naktis po žvaigždėmis už 230 eurų  (1)

Išskirtinio poilsio ištroškusius turistus turėtų patraukti neįprastas viešbutis Šveicarijos Alpėse. Tai beveik dviejų kilometrų aukštyje esantis viešbutis, kuris siūlo patogią nakvynę po žvaigždėmis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Viešbučio kambarys neturi nei sienų, nei stogo ar vonios kambario – tai tėra miegamojo lova, pora naktinių staliukų ir šviestuvų.

Nepaisant patogumų stygiaus, šio kambario sumanytojas viešbutis „Null Stern“ svečiams pasiūlys liokajaus paslaugas – pusryčius į lovą. Viešąjį vonios kambarį ir tualetą svečiai ras vos už 10 minučių kelio.

Kambario kaina siekia apie 230 eurų už naktį, ir nors nakvynę čia galima rezervuoti nuo pavasario iki rudens, rezervacijos dėl prasto oro gali būti atšauktos paskutinę minutę.

Viešbutį „Null Stern“ (liet. „Nulis žvaigždžių“) 2008 metais įkūrė broliai Frankas ir Patrikas Riklinai bei verslo partneris Danielis Charbonnieris. Trijulė prieš tai transformavo buvusį branduolinį bunkerį į viešbutį, kurį populiarino kaip pirmąjį viešbutį pasaulyje be žvaigždučių vertinimo sistemos.

„Nepaisant to, jog ši idėja visiškai skiriasi nuo mūsų buvusio projekto branduoliniame bunkeryje, jo esmė ir koncepcija išlieka tokios pačios. Mes siūlome svečiui patirtį ir atsisakome kaip įmanoma daugiau materialių dalykų“, – pasakojo D.Charbonnieris.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(5)
(3)
(2)

Komentarai (1)