Kinijos turgelio stebuklai: nešiojamas kompiuteris už telefono kainą – idealus variantas biudžetiniam namų kompiuteriui  ()

Nešiojamą kompiuterį tikriausiai nesunkiai surastume bet kuriuose namuose. Vis dėlto jų naudojimo paskirtis gali būti labai skirtinga. Vieniems nešiojamas kompiuteris yra pagrindinis darbo įrankis, kitiems tai tiesiog pramogų šaltinis, o dar kiti jais naudojasi kaip informacijos ir įvairaus tipo naujienų paieškos įrankiu. Jei dėl pirmų panaudojimo kategorijų kyla daugiau rūpesčių renkantis tikrai tinkamą kompiuterį, tai trečiajai kategorijai pilnai pakanka ekonominės klasės nešiojamo kompiuterio.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pastarosios kategorijos nešiojamų kompiuterių pasiūla, žinoma, yra vietinių Kinijos gamintojų juodasis arkliukas. Jų gebėjimu analogiškos kategorijos produkciją pardavinėti kur kas pigiau žavisi net ir didžiausi skeptikai. O kad toks požiūris yra priimtinas pirkėjui puikiai įrodo Kinijos elektroninių parduotuvių bei mažai kam pasaulinėje rinkoje žinomų gamintojų gausa. Pavyzdžiui, dažnoje Kinijos elektroninėje parduotuvėje gerai žinomų elektronikos gamintojų produkciją atrasti gana sunku, nes ją tiesiog užgožia tokie mažai kam žinomi gamintojai kaip „CIVILTOP“.

Vienas iš šios įdomios kompanijos siūlomų kompiuterių yra „CIVILTOP TU-142 Notebook“. Pastarasis Kinijos elektroninėje parduotuvėje „Gearbest“ šiuo metu tekainuoja 249 JAV dolerius. Santykinai žema kaina tikrai nėra vienintelė priežastis kodėl būtų verta įsigyti šį ekonominės klasės nešiojamą kompiuterį – „CIVILTOP TU-142 Notebook“ teigiamų atsiliepimų taip pat susilaukia ir dėl solidaus korpuso dizaino, gerų mobilumo savybių bei dėl savo techninės dalies.

Šis 14 colių įstrižainės ekraną (1366 x 768) turintis nešiojamas kompiuteris yra aprūpintas 1,3 GHz taktinio dažnio dviejų branduolių „Intel Pentium Processor 967“ centriniu procesoriumi, „Intel HD Graphics“ vaizdo plokšte, 4 GB dydžio operatyviąją RAM atmintine, 500 GB kietuoju disku bei daugiau nei pakankamos 6300 mAh talpos baterija.

Svarbu paminėti dar ir tai, kad „CIVILTOP TU-142 Notebook“ taip pat yra integruoti WiFi ir Bluetooth 4.0 ryšio moduliai, 1,3 megapikselių kamera skirta vaizdo pokalbiams bei standartinio dydžio HDMI vaizdo išvestis. Šiuo atveju nuvilti gali tik tai, kad šis ekonominės klasės nešiojamas kompiuteris neturi optinio diskų įrenginio bei iš anksto įdiegtos operacinės sistemos.

Kitaip sakant, „CIVILTOP TU-142 Notebook“ – tai tipinis kiniškas nešiojamas kompiuteris, todėl jis gali būti naudojamas tik labai primityvioms užduotims vykdyti. Vis dėlto daugumai pirkėjų būtent tokių galimybių dažniausiai pilnai pakanka. Jeigu esate vienas iš jų, o garsių vardų ir didelių kainų taip pat nesivaikote, šį ekonominės klasės nešiojamą kompiuterį „CIVILTOP TU-142 Notebook“ į potencialių pirkinių sąrašą įtraukti tikrai vertėtų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(4)
(3)
(1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: