Smūgis žaidimų kūrėjams - įveikta net ir „Denuvo“ apsauga? Pasirodė Doom, Tomb Raider, Just Cause ir Total War: Warhammer piratinės versijos

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

zipper 2016-08-09 13:45
Net juokinga kad dėl Volksi bypass Denuvo buvo įveikta su Steam DRM ir per 3 dienas virš 600000 vartotojų buvo išbandę tą būdą O kai ištaisė steam pažeidžiamumą, CONSPIR4CY išleido crack, kuriame visi trigeriai atsakingi už apsaugą (anti-debug, license check...) yra "patched" Psst jei labai lėtai siunčia per torrentus dėl "leechers" atsisiuskit "JDownloader 2", nueikit į skidrowreloaded ir nusikopinkit visus download link'us su mirror'ais (užtenka pazymėt viską ir nukopinti, JDownloader 2 viską padarys automatiškai)
Fikcija 2016-08-09 17:10
nebuna nenulauziamu apsaugu, geriausia apsauga saiko jausmas nustatant kaina
Berserkas 2016-08-09 23:46
Apsauga? Kaina nesvarbi, ar 20 Eur, ar 150 Eur ji bus nulaužta tik kuo didesnė kaina, tuo didesnis šansas, kad naudos daugiau nelegalių versijų. Jeigu žaidimas įdomus tai 20-30 Eur nėra daug, bet 150 Eur, bet ir tai nežinant kiek bus žaidžiama.
Stipa 2016-08-10 01:59
O mokestis už tą apsaugą yra labai nemažas tai iškyla klausimas ar verta naudoti tokį DRM. Witcher 3 labai gerai parodė jog ir be DRM galima daug kopijų parduoti. Man asmeniškai net už AAA žaidimą mokėti 40 eurų yra perdaug, bet dažniausiai, jei žaidimas geras tenka susimokėti. Kaip pvz davė neperseniausiai nemokamai išbandyti Life is Strange pirmąjį episodą, net buvo gėda siųstis piratinę versiją kai likusius sezonus buvo galima už 15 eurų nupirkti, todėl nepagailėjau pinigų nes žaidimas labai geras ir kaina kaip lietuviui nesikandžiojanti. Aišku visokių žmonių yra kaip pvz draugas, jam nesvarbu ar ą ar į eurus kainuoja jis vistiek pirataus iš įgimto įpročio ar tai lietuviško mentaliteto.
Shinigami 2016-08-10 09:35
Nėra neįveikiamų apsaugų. Yra tik laiko klausimas kada jas nulauš. Aš irgi galvojų, kad brangių apsaugų pirkimas yra tik pinigų švaistimas ir produkto galutinės kainos kėlimas. Piratui, nėra jokio skirtumo ar žaidimas/programa kainuoja 100 ar 1 eurą, ar išvis nieko nekainuoja. Jis vis tiek naudos piratinę versija. Paimkim AutoCAD, kiek studentu naudoja piratines versijas, o kiek studentiškas? Manau rasim gan daug studentu piratų kurie naudoja nulaužta versija, nors visiškai legaliai ir nemokamai gali parsisiųsti iš gamintojo svetainės tik užsiregistravę.