Kinijos turgelio stebuklai: vidutinės kainos „Umi Max“ išmanusis telefonas lipa ant kulnų garsiausiems flagmanams  (2)

Artėjant rudens sezonui, žinoma, sulauksime daugybės naujų išmaniųjų telefonų anonsų. Su tokiomis pačiomis nuotaikomis gyvena ir mažai kam pasaulyje žinomi vietiniai Kinijos gamintojai – jie netgi pradėjo pristatinėji savo naujus išmaniuosius telefonus. Svarbiausia, kad šios naujienos atrodo dar solidžiau nei šių metų pradžioje anonsuoti senesnės kartos Kinijos gamintojų išmanieji telefonai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Geras to pavyzdys - naujausias „Umi Max“ išmanusis telefonas. Kinijos elektroninėje parduotuvė „Gearbest“ šiuo metu jį galima įsigyti už 170 JAV dolerių kainą. Turbūt neįprastai didoka kaina kaip beveik nežinomam Kinijos gamintojui? Mums irgi paliko įdomu, ką tokio siūlo vietinis Kinijos gamintojas, kad tikėtųsi gerų pardavimų iš gan neįprastai aukštos kainos. Ir bent jau iš pirmo žvilgsnio atrodo, kad „Umi Max“ tiesiog negali nuvilti net ir pačių išrankiausių pirkėjų.

Šis 5,5 colių įstrižainės ekraną turintis išmanusis telefonas ypatingas tampa jau vien dėl savo pilnai metalinio korpuso, tačiau tai yra tik vienas iš daugybės kitų svarbių aspektų. Šiuo atveju būtina paminėti dar ir tai, kad už „Umi Max“ ekrano gamybą buvo atsakinga „Sharp“ bendrovė. Be to, ne ką mažiau svarbus ir tas faktas, kad telefone integruotos 3 GB operatyviosios RAM atminties tiekimu rūpinosi Pietų Korėjos gigantas „Samsung“, o itin talpios 4000 mAh baterijos buvo užsakytos iš „Sony“. Tuo tarpu Kinijos gamintojo užsakymu 13 megapikselių kameros galinėje ir 5 megapikselių kameros priekinėje dalyje gamyba turėjo pasirūpinti ne kas kita, o „Panasonic“ kompanija.

Reikėtų nepamiršti dar ir to, kad „Umi Max“ išmanusis telefonas yra komplektuojamas su keturių branduolių „Mediatek Helio P10“ centriniu procesoriumi, turi integruotą „Mali-T860“ grafinę vaizdo apdorojimo posistemę, USB-C tipo jungtį, Bluetooth 4.1 ir 4G LTE ryšio modulius bei 16 GB dydžio vidinę atmintį, kurią panaudojant atminties kortelę bet kada galima praplėsti dar 256 GB.

Galiausiai pristatant „Umi Max“ būtina paminėti ir šiame išmaniajame telefone realizuotą dviejų SIM kortelių palaikymą bei įdiegtą ketvirtosios kartos „Microarray“ piršto antspaudų skaitytuvą. Be to, gamintojas pristatydamas „Umi Max“ taip pat akcentuoja geras išmaniojo telefono garso apdorojimo galimybes, kurias pavyksta pasiekti specialiai tik garso apdorojimui skirtu lustu. Šiuo atveju labai maloniai stebina dar ir tas faktas, jog „Umi Max“ parduodamas su visiškai originalia ir jokių modifikacijų neturinčia „Android 6.0 Marshmallow“ operacinės sistemos versija.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(38)
(4)
(34)

Komentarai (2)