Pirksit kaip naują, gausit dėvėtą? „Samsung“ siūlys atnaujintus senus „Galaxy Note“ ir „Galaxy S“ šeimos išmaniuosius  (4)

Nepaisant to, kad „Samsung“ ir toliau išlieka išmaniųjų telefonų rinkos lydere, spaudimas įmonei nuolat didėja ir energingi Kinijos gamintojai palaipsniui pasisavina Pietų Korėjos milžinės rinkos dalį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Esant tokiai situacijai, korėjiečiai turi ieškoti būdų, kaip pritraukti kuo daugiau klientų, ir jie nerado nieko kita, kaip iš „Apple“ „pasiskolinti“ atnaujintų prietaisų pardavimo idėją.

Amerikiečių bendrovė jau ne pirmus metus tiems, kurie nori sutaupyti pirkdami „iPhone“, siūlo „Apple“ gamyklose atnaujintus išmaniuosius.

Amžinas jų varžovas „Samsung“ iki šiol buvo neskubėjo sekti Amerikos milžinės pavyzdžiu, bet rinkoje susidariusi padėtis paskatino sprendimą pasinaudoti „Apple“ patirtimi.

Šiuo metu žinoma tik tai, kad korėjiečiai užsiims „Galaxy Note“ ir „Galaxy S“ serijų prietaisų atnaujinimu, o po to juos gražins į parduotuves su mažesne kaina, nurodant, kad jis yra „Refurbished“.

Šiuo metu nežinoma kuriose šalyse veiks ši programa ir kiek galės sutaupyti suremontuotų produktų pirkėjai. Gal „kaip nauji“ „Samsung“ išmanieji pasieks postsovietines šalis?

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TOPCOM
TOPCOM
(19)
(6)
(13)

Komentarai (4)

Susijusios žymos: