TOP 10 geriausių nuorodų į inžinerinius žaidimus  ()

Keliuose populiariausiose inžinerinės tematikos bloguose ir straipsniuose buvo pasidalinta teminių žaidimų nuorodomis, todėl nusprendėme, kad atėjo laikas sudaryti 10 geriausių tokių svetainių sąrašą. Pirmyn!


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Inžineriniai įgūdžiai

Paprasta internetinė svetainė su keliasdešimt žaidimų, skirtų pademonstruoti savo inžinerijos įgūdžius ir logiką. Taip pat yra nemažai žaidimų, susijusių su elektra bei robotais. Ir tai nieko nekainuoja!

Užduotys vaikams

Taip, ši nuoroda yra skirta mūsų mažiesiems, tačiau prisipažinkite, argi niekada nesate žiūrėję animacinių filmukų bei žaidę vaikiškų žaidimų? Užeikite ir sukonstruokite robotą ar padarykite svarbų atradimą laboratorijoje.

Statybų žaidimai

Kaip jau supratote, tai yra šūsnis žaidimų, susijusių su statybomis. Jose galima rasti visko – nuo tiltų ir bokštų, iki seminarų ar testų pilotams. Pažadame, kad turėsite užsiėmimo ilgam!

Kasdieniai žaidimai

Ši svetainė turi milžinišką įvairiausių žaidimų bei galvosūkių pasirinkimą. Nemažai iš jų – susiję su mechanine inžinerija. Ir pirmasis uždavinys yra juos atrasti.

NASA kosminiai žaidimai

Be atsakymų į klausimus: „Kodėl saulė mūsų nesudegina?“ ar „Kaip veikia GPS?“, NASA pateikia visą puslapį, pilną įvairių žaidimų. Be abejo, dauguma jų yra susiję su kosmosu ir mokslu.

Pasilinksminimui

Ši svetainė yra skirta galvosūkių mėgėjams, kurie nori išbandyti save ir lavinti įgūdžius. Čia turėsite pastatyti tinkamą tiltą tinkamoje vietoje, išsaugoti degantį dangoraižį ar iškasti tunelį.

Sparticl.org

Tai yra neįtikėtinas šaltinis vaikams bei studentams, norintiems sužinoti daugiau apie kamienines ląsteles ir tuo pačiu linksmai pažaisti. Suvaldykite kometą, nuskriskite į Marsą ar išspręskite planetų Sudoku. Esame tikri, kad jums ši svetainė patiks!

Išbandykite inžineriją

Dar viena puiki vieta išbandyti inžinerinius žaidimus. Čia galite palenktyniauti, sudalyvauti „bioninės rankos iššūkyje“ ar suvaldyti „kvantinį judėjimą“.

Inžineriniai galvosūkiai

Čia pateikiamas įvairių galvosūkių sąrašas, kuris gali sudominti inžineriją mėgstančius žmones. Pastatų bei tiltų statybos, konstrukcijos, žemės kasimas – visi šie žaidimai tik ir laukia, kol juos įsijungsite!

Engineering.com

Tai inžinierių blogas, kuris yra sukaupęs įvairiausių žaidimų kolekciją. Čia galėsite atlikti eksperimentus, valdyti produktų gamybos linijas ir kurti tiltus. Ir visa tai vienoje vietoje!

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(29)
(2)
(27)

Komentarai ()