Kinijos turgelio stebuklai: ypač taupiems pirkėjams skirtas 4G išmanusis telefonas „Oukitel U7 Plus“ – viskas ko reikia už ypač kuklią kainą  ()

Prasidėjęs rudens sezonas be jokios abejonės priverčia prabusti technologijų rinkos gigantus. Pastarieji būtent šiuo sezonu susitelkia į naujos produkcijos pristatymus. Tuo tarpu vietiniai Kinijos gamintojai visą šį laikotarpį pragyvena sau įprastu tempu. Tačiau panašu, kad kinams visas šis sambrūzdis ir nėra reikalingas – jie savo potencialius pirkėjus nauja produkcija yra pajėgūs stebinti ištisus metus net ir be didelių išlaidų marketingui.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2016-09-04 Kinijos turgelio stebuklai: ypač taupiems pirkėjams skirtas 4G išmanusis telefonas „Oukitel U7 Plus“ – viskas ko reikia už ypač kuklią kainą  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Geras to pavyzdys – išmanusis telefonas „Oukitel U7 Plus“. Nors tai gali skambėti kiek neįtikėtinai, tačiau šiuo metu Kinijos elektroninėje parduotuvėje „Gearbest“ šį 4G palaikymą turintį išmanųjį telefoną galima įsigyti vos už 85 JAV dolerius. Vis dėlto 4G ryšio modulis tikrai nėra vienintelis aspektas, kuriuo maloniai stebina „Oukitel U7 Plus“. Daug pirkėjų dėmesio šis išmanusis telefonas susilaukia dėl savo solidaus dizaino, tačiau dažnai jis yra giriamas ir už savo techninės dalies galimybes.

Pristatant išmanųjį telefoną „Oukitel U7 Plus“ nuolat akcentuojama, kad pastarasis yra komplektuojamas su 5,5 colių įstrižainės (1280 x 720) lietimui jautriu ekranu, turi integruotą 1,3 GHz taktinio dažnio keturių branduolių „MediaTek MTK6737“ centrinį procesorių ir taip pat yra aprūpintas 2 GB operatyviąją RAM atmintine. Tuo tarpu šio išmaniojo telefono vidinės atminties dydis – 16 GB. Vis dėlto ją esant poreikiui bet kada galima praplėsti dar 32 GB panaudojant TF tipo atminties kortelę.

Svarbu pabrėžti dar ir tai, kad „Oukitel U7 Plus“ turi dviejų SIM kortelių palaikymą, yra aprūpintas GPS, WiFi ir Bluetooth 4.0 ryšio moduliais bei gali pasigirti santykinai didelės 2500 mAh talpos baterija. Tačiau tuo „Oukitel U7 Plus“ teigiamų savybių sąrašas tikrai nepasibaigia.

Šis išmanusis telefonas dar turi 2 megapikselių ir 8 megapikselių kameras. Pastarosios ypatingos tuo, kad naudoja interpoliacija pagrįstą taškų apdorojimą. Būtent tai leidžia priekine kamera padarytų nuotraukų raišką padidinti iki 5 megapikselių, o tuo tarpu gale integruota  kamera užfiksuotų nuotraukų raiška atitinkamai padidėja iki 13 megapikselių.

Galiausiai reikia nepamiršti dar ir to, kad išmanusis telefonas „Oukitel U7 Plus“ turi integruotą piršto anspaudų skaitytuvą ir yra parduodamas su iš anksto įdiegta „Android 6.0“ operacinės sistemos versija. Be to, kinai šį kartą taip pat linkę akcentuoti, kad „Oukitel U7 Plus“ pirkėjui suteikia visišką pasirinkimo laisvę, kadangi šis išmanusis telefonas turi net tris skirtingas korpuso spalvos modifikacijas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(25)
(22)
(3)

Komentarai ()

Susijusios žymos: