Kinijos turgelio stebuklai: 10 kartų pigesnis, bet mažai kuo geriausiems konkurentams nusileidžiantis fizinis aktyvumo asistentas „Teclast H30“ (Video)  (2)

Gerai pasaulyje žinoma bendrovė „Fitbit“ visiems įrodė, kad žmogaus fizinio aktyvumo susisteminti statistikos duomenys gali būti itin naudingi. Vis dėlto kadangi „Fitbit“ buvo viena iš pirmųjų bendrovių įsitvirtinusių fizinių aktyvumo asistentų versle, jų produkcijos kainos šiuo metu yra įkandamos tikrai ne kiekvienam pirkėjui. Tačiau čia į pagalbą mums ir vėl atskuba kinai, kurie analogišką produkciją kiekvienam norinčiam, žinoma, gali pasiūlyti gerokai pigiau.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pavyzdžiui, fizinį aktyvumo asistentą „Teclast H30“ Kinijos elektroninėje parduotuvėje „Gearbest“ šiuo metu galima įsigyti vos už 18 JAV dolerių. Nors „Teclast H30“ kaina yra kukli, tačiau funkcijų gausa – daugiau nei pakankama. Kitaip sakant, tikslumu šis kinų fizinis aktyvumo asistentas „Fitbit“ galbūt ir nusileidžia, tačiau pagal funkcijų gausą yra netgi gerokai pranašesnis.

Fizinis aktyvumo asistentas „Teclast H30“ turi 0,86 colių įstrižainės lietimui jautrų OLED tipo ekraną ir yra komplektuojamas su iki 30 dienų budėjimo režime laikančia 50 mAh talpos baterija. Itin svarbu pabrėžti, kad „Teclast H30“ bateriją bet kuriuo metu galima įkrauti tiesiog naudojant įprastą Micro USB jungtį. Būtent to pirkėjui negali pasiūlyti netgi „Fitbit“.

Tęsiant toliau reikia paminėti dar ir tai, kad „Teclast H30“ yra komplektuojamas kartu su silikonine apyranke. Pastaroji, kaip rodo praktika, šiuo metu yra bene dažniausiai naudojama net ir tuo atveju, jeigu fizinio aktyvumo asistento kaina viršija šimtus JAV dolerių.

 „Teclast H30“ funkcijų gausa taip pat stebina. Šis fizinis aktyvumo asistentas kaip ir dauguma kitų fiksuoja nueitus žingsnius, sudegintas kalorijas, įveiktą atstumą ar miego kokybę, tačiau tai yra tik maža dalis „Teclast H30“ funkcijų. Pastarasis kinų fizinio aktyvumo asistentas taip pat rodo pranešimus iš „WhatsApp“ bei „Facebook“, informuoja apie įeinančius skambučius ar naujas trumpąsias SMS žinutes, o kas svarbiausia turi net ir begarsio žadintuvo funkciją.

„Teclast“ bendrovė pristatinėdama savo fizinį aktyvumo asistentą „H30“ dar pabrėžia ir tai, kad jis yra atsparus vandeniui. Priminsime, kad visa tai galima turėti išleidus vos 18 JAV dolerių. Tuo tarpu jeigu užsigeidėte įsigyti panašų funkcionalumą turintį „Jawbone“ ar „Fitbit“ fizinio aktyvumo asistentą, rekomenduojame iškarto nusiteikti bent 10 kartų didesnėms išlaidoms.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(12)
(3)
(9)

Komentarai (2)