Praėjus vos parai po „iPhone 7“ ir „iPhone 7 Plus“ anonso paaiškėjo pirmosios telefonų problemos  (4)

Praėjus vos parai po „iPhone 7“ ir „iPhone 7 Plus“ anonso „Apple“ teko pripažinti pirmąją problemą. Daugeliui patraukliausiai atrodantys „juodo onikso“ išmanieji telefonai labai lengvai subraižomi.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Galinis „iPhone 7“ ir „iPhone 7 Plus“ dangtelis yra pagamintas iš 7000 serijos aliuminio, tačiau metalo apdorojimo technologija pasikeitė taip, kad pavyktų išgauti blizgų prietaisų paviršių. Gamintojas naudojo devynių etapų anodavimo technologiją ir poliravimą, o tai plastiko intarpus, kurie persikėlė arčiau pakraščių, leido padaryti beveik nematomus ir ištrinti ribą tarp metalo ir stiklo.

Tačiau blizgūs „iPhone“, kurie turi tik 128 ir 256 GB versijas, greitai „renka“ pirštų atspaudus. Tai nė kiek nestebina ir buvo nesunkiai prognozuojama, tačiau yra daug rimtesnių problemų. „Apple“ atstovai pareiškė:

„Savo paviršiaus tvirtumu korpusas nenusileidžia kitiems anoduotiems „Apple“ produktams, tačiau eksploatuojant ant jo gali atsirasti nedidelių įbrėžimų. Jei jus tai neramina – rekomenduojame įsigyti dėklą jūsų „iPhone“ apsaugai.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TOPCOM
TOPCOM
(9)
(60)
(-51)

Komentarai (4)