Po atnaujinimo „Dell XPS 13“ kompiuteris muša visus baterijos ištvermės rekordus!  (1)

„Dell XPS 13“ yra vienas iš mėgstamiausių ekspertų „Windows“ nešiojamų kompiuterių ir šiandien kompanija atnaujino šį kompiuterį. Beveik visi pasikeitimai tik viduje, bet gal tai ir gerai – „XPS 13“ ir taip atrodo puikiai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vienintelė naujovė iš dizaino pusės – naujoji, rožinė (vadinamoji „Rose Gold“) spalva. „Dell“ labiausiai išskyrė ne ją, bet smarkiai prailgintą baterijos tarnavimo laiką – kompanijos teigimu, ji gali ištarnauti net 22 valandas be papildomo krovimo, jeigu pasirenkate kompiuterio versiją su Full HD ekranu. Su QHD+ raiška naujojo „XPS 13“ baterija jums ištarnaus „vos“ 13 valandų. Skamba įspūdingai, bet realiame naudojime skaičiai dažniausiai neatrodo taip puikiai – tą turėsime išbandyti asmeniškai. Bet jeigu šiuose žodžiuose yra bent jau 80% tiesos, tai jau yra labai malonus rezultatas.

Savaime aišku, „Dell“ perėjo ir prie naujųjų „Kaby Lake“ procesorių – galite pasirinkti iš konfigūracijų su „Intel Core i3“, „Core i5“ ir „Core i7“, su 4, 8 arba 16GB RAM. Jeigu dėl kažkokios priežasties norėtumėte kietojo disko, vietoje jo galėsite gauti tik SSD – 128, 256, 512GB arba 1TB talpos. Už grafiką bus atsakinga integruota, bet pakankamai galinga „Intel HD Graphics 650“ vaizdo plokštė.

Šio kompiuterio kaina Jungtinėse Valstijose prasidės nuo 799 dolerių, tad Lietuvoje galime tikėtis panašių skaičių eurais. Palyginimui galite peržiūrėti, kiek šiuo metu Lietuvoje kainuoja ankstesnė „Dell XPS 13“ versija fortakas.lt, skytech.lt.

Ar jis vertas savo kainos? Jeigu jums reikia kelionių arkliuko, su kuriuo galėtumėte atlikti visas pagrindines operacijas ir gal netgi paleisti mažiau grafiškai sudėtingus žaidimus ar redaguoti nesudėtingus vaizdo įrašus, naujasis „Dell XPS 13“ atrodo kaip nuostabus pasirinkimas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Kompiuteriai.lt
Kompiuteriai.lt
(9)
(0)
(9)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: