Kinijos turgelio stebuklai: skelbiamas „Early Oktoberfest“ išpardavimas – kol vokiečiai maukia alų, kinai beprotiškomis kainomis tuština sandėlius  (1)

Pirmasis rudens mėnesis jau eina į pabaigą, tačiau elektroninėse parduotuvėse vykstantys išpardavimai panašu, kad vis dar ne.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pavyzdžiui, Kinijos elektroninė parduotuvė „Gearbest“ šį kartą naują išpardavimą sugalvojo suorganizuoti neseniai prasidėjusio alaus festivalio „Oktoberfest“ proga. Deja, alaus mėgėjus teks nuvilti, nes „Gearbest“ alaus išpardavimo tikrai neorganizuoja, tačiau, kad „Early Oktoberfest“ išpardavimo metu egzistuoja potenciali galimybė įsigyti pigesnės elektronikos – galite net neabejoti.

Šis Kinijos elektroninės parduotuvės „Gearbest“ išpardavimas ypatingas tuo, nes jame parduotuvės lankytojai turi šansą išpirkti ne tik nuo seniau sandėliuose užsilikusius prekių likučius. Šiuo atveju potencialus pirkėjas taip pat turi išskirtinę galimybę pigiau įsigyti ir daugybę kitos Kinijoje itin pamėgtų prekinių ženklų produkcijos.

Greta „Xiaomi“ prekių čia dar galima pridėti ir tokius Kinijoje pripažintus vardus kaip „Teclast“, „Onda“, „UMI“, „Hubsan“ ar „SJCAM“. Kitaip sakant, „Early Oktoberfest“ metu išparduodamos produkcijos asortimentas apima ne tik išmaniuosius telefonus, planšetinius kompiuterius ar fizinio aktyvumo asistentus, bet ir tokias visa labiau vertinamas prekes kaip veiksmo kameras, dronus ir kvadkopterius.

Pavyzdžiui, fizinį aktyvumo asistentą „Teclast H10“ dabar galima įsigyti vos už 10 JAV dolerių, o „Samsung Galaxy S edge“ serijos telefonus iš išvaizdos labai primenančius analogus „UMI ROME X“ – už 64 JAV dolerius. Tuo tarpu funkcionalus kvadkopteris „Hubsan H111D Mini“ kainuoja 88 JAV dolerius, o aukštosios raiškos (1080p) veiksmo kamera „SJCAM SJ4000“ tekainuoja 71 JAV dolerį.

Be to, šis rudens išpardavimas „Early Oktoberfest“ taip pat turi atskirą prekių kategoriją, kurioje visų prekių kaina neviršija 10 JAV dolerių. Gali atrodyti, kad tai itin kukli suma, tačiau net ir už ją „Gearbest“ turi ką pasiūlyti savo pirkėjams. Pavyzdžiui, išmanusis laikrodis „U8S Smart“ šiuo metu yra parduodamas vos už 9 JAV dolerius, o automobiliui tinkantis Bluetooth ryšio adapteris „Bluetooth 3.0 Car Audio Music Receiver“ – už 4 JAV dolerius.

Galiausiai leidžiantis į dar žemesnių kainų kategoriją už kiek mažiau nei 3 JAV dolerius galima įsigyti 7W galingumo mažų gabaritų prožektorių „CREE XPE Q5“.

Ir tai yra tik maža dalis to, ką iš tikrųjų šiuo metu galima įsigyti „Early Oktoberfest“ išpardavimo metu. Susidomėjus neverta delsti - net ir Kinijos masteliais kainos yra labai mažos, o produktų pasiūla ribota tad vertingiausios prekės gan greitai šluojamos iš pasiūlos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(11)
(13)
(-2)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: